Horoscopul zilei de 21 februarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 februarie 2022

În plan personal nu te mai lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut. Acestea nu pot avea decât o influență dezechilibrantă asupra acțiunilor tale prezente. Astrele îți influențează într-un mod evident alegerile pe care le faci astăzi. Ai nevoie de odihnă!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 februarie 2022

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite probleme ale societății îi irită pe cei din familie. Dintotdeauna ai fost o fire libertină. Gândurile, emoțiile și prejudecățile pe care le ai sunt mereu expuse într-un mod deliberat, fără a te gândi la consecințe, chiar dacă știi că acestea există.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 februarie 2022

Dimineața este liniștită, dar spre mijlocul zilei ai parte de evenimente neașteptate, dar plăcute și de o mare importanță pentru tine ca profesionist. Tot ceea ce trăiești astăzi te va face să resimți mult mai intens deciziile pe care le-ai luat în legătură cu viața profesională.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 februarie 2022

Te simți pregătită să-ți asumi riscuri și să te implici în proiecte care în momentul de față par a fi nerealizabile. În anumite contexte în care te vei afla la birou vei avea senzația că ești pusă la încercare. Anumite persoane îți vor mărturisi lucruri care te fac să fii confuză. Acordă încredere propriei intuiții!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 februarie 2022

Din păcate, din nou persiști în gânduri incoerente și greșite și alegi să te lași condusă doar de primul impuls. Astăzi îți este din ce în ce mai dificil să îți dai seama de ceea ce încearcă să îți transmită emoțiile pe care le resimți.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 februarie 2022

Neînțelegerile din plan profesional îți induc o stare de spirit negativă și te fac să te retragi în propria carapace, fără a da vreo explicație celor din jur. ”Tensiunea” pe care o recepționezi din partea lui Saturn poate să te satureze destul de mult, mai ales în partea a doua a zilei.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 februarie 2022

Nimic din comportamentul tău nu exprimă altceva în-afară de o afecțiune profundă pentru partenerul de viață. Ai învățat să fii răbdătoare și să profiți de toată simplitatea de care ești înconjurată. Curiozitatea de care dai dovadă mereu te ajută să te faci remarcată la birou.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 februarie 2022

Vitalitatea și buna dispoziție îți înfrumusețează ziua. Reușești să treci cu brio peste toate provocările de care ai parte. Începi să te simți motivată să schimbi ceva la ritmul tău de viata. Astăzi te gândești serios la toate demersurile pe care vrei să le faci în acest sens.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 februarie 2022

Viitorul tău profesional se pare că nu a arătat niciodată mai clar decât acum. Dacă totuși te simți nesigură cu privire la modul în care trebuie să acționezi, cel mai probabil ai nevoie de o pauză de la toată agitația pe care o trăiești. Fiecare dintre noi are nevoie de timp cu sine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 februarie 2022

Ești foarte selectivă și suspectă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi. Din această cauză ajungi să neglijezi nevoile emoționale ale partenerului. Acesta își va exprima clar punctul de vedere și nu-ți va lăsa loc de scuze. Este esențial pentru legătura dintre voi să vă definiți foarte bine limitele.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 februarie 2022

Lasă deoparte orgoliile și încearcă să faci lucruri care îți pot aduce împlinirea emoțională pe care ți-o dorești. Atunci când vrei să dai un email, un telefon sau pur și simplu să îmbrățișezi o persoană, tot ceea ce trebuie să conteze este cum te simți tu după ce acționezi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 februarie 2022

Energia primită din partea astrelor va face ca lucrurile să se precipite și vei fi nevoită să iei decizii care vor avea un efect de durată asupra armoniei de care ai parte în prezent. Indiferența cu care tratezi unele conflicte de la birou denotă o maturizare cu efecte sociale evidente.
Articole astro