Horoscopul zilei de 21 februarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 februarie 2021

Este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime, mai ales în această perioadă antrenantă. Indiferent de ceea ce își doresc cei din jur, nimic din ceea ce se întâmplă la birou nu reuşeşte să te dezechilibreze. În plan personal nu investeşti prea multă energie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 februarie 2021

Începând cu această zi, alegi să te pui mereu pe primul loc și acest lucru te schimbă cu adevărat. Orice demers pe care îl vei face în acest sens are scopul de a te ajuta să îți recapeți vitalitatea și tonusul psihic. Deși se anunță o predare neprevăzută a proiectului la care lucrezi, consideri că deții controlul.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 februarie 2021

Atunci când te afli în impas, ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere, însă trebuie să te bazezi și pe intuiție. Vitalitatea și buna dispoziție îți înfrumusețează ziua. Reușești să treci cu brio peste toate provocările de care ai parte.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 februarie 2021

Începi să te simți motivată să schimbi ceva la ritmul de viață. Astăzi te gândești serios la toate demersurile pe care vrei să le faci în acest sens. Spre seară ai chiar și un plan bine pus la punct. Viața profesională te solicită prea mult. Consideri că este momentul să îți schimbi prioritățile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 februarie 2021

Lumea exterioară este astăzi complet distorsionată de puterea sentimentelor tale. În mintea ta au loc tot felul de scenarii în raport cu anumite persoane, deși nu cunoști mai nimic din ceea ce ele simt sau gândesc. Ești o fire ”alunecoasă” și pui mereu răul în față.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 februarie 2021

Intențiile acțiunilor tale sunt ”volatile”. La orice obstacol pe care îl întâmpini îți dai seama că nimic din ceea ce faci nu este consecvent. Tot ceea ce ține de carieră este pus în stand-by deoarece ești conștientă că starea emoțională în care te afli nu te poate ajuta să iei cele mai bune decizii.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 februarie 2021

Astăzi te gândești serios care sunt îmbunătățirile pe care le-ai putea aduce, de exemplu, în modul în care te alimentezi. Deși uneori nu pari să fii conștientă de acest aspect, nu toate lucrurile sunt ușor de îndeplinit. Este posibil ca pe alocuri să te simți epuizată.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 februarie 2021

Astăzi ai nevoie de susținerea necondiționată a persoanelor dragi în care ai încredere. O întâmplare placută care are loc la birou mai anulează din senzația ciudată pe care o resimți din cauza unei decizii luate recent. Până la urmă, lucrurile își urmează cursul.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 februarie 2021

Ai o dispoziție psihică distructivă și acest lucru se poate observa în modul tău de acționa din acest zile. Mai mult decât atât, nici starea de sănătate nu îți permite ”să ieși din bulă” și te complaci contemplând derizoriu la tot ceea ar fi putut să se întâmple altfel.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 februarie 2021

Se pare că energia nu te părăsește nici pe parcursul acestei zile. Este posibil ca la birou să apară câteva neînțelegeri care vor face comunicarea dintre tine și colegi extrem de complicată. În loc să îi critici în sinea ta pe cei care îți împărtășesc cu entuziasm ideile, încearcă să asculți activ ceea ce au de zis.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 februarie 2021

Evenimentele care au avut loc în viața ta în ultima perioadă te fac să te simți copleșită din punct de vedere emoțional. Te simți bulversată, obosită și pe alocuri dai naștere unor suspiciuni nefondate care devin sursa unor conflicte ciudate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 februarie 2021

Pe termen lung vei avea doar de câștigat dacă vei exprima mai multă flexibilitate. Această zi nu aduce niciun pas înainte în ceea ce privește obiectivele tale profesionale. Astrele îți influențează într-un mod evident alegerile. Cariera ta se află într-un impas ”creat” chiar de tine.
Articole astro