Horoscopul zilei de 21 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 februarie 2021

Problemele complicate de care ai parte te vor face să îți epuizezi întru totul bateriile. Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de energia lui Jupiter. Acesta va fi ”ghidul” tău energetic pe parcursul întregii zile.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 februarie 2021

Neînțelegerile din plan profesional îți induc o stare de spirit negativă și te fac să te retragi în propria carapace, fără a da vreo explicație celor din jur. ”Tensiunea” pe care o recepționezi din partea lui Saturn poate să te satureze destul de mult, mai ales în partea a doua a zilei.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 februarie 2021

Alegerile pe care le faci sunt relevante pentru starea ta de spirit. Deși atitudinea persoanei iubite poate fi îndoielnică, și tu ești mult prea exigentă cu cei din jur. Deși dintotdeauna ai fost o fire independentă, știi să îți respecți limitele. Persoanele apropiate se pot încrede în capacitatea ta de a discerne binele de rău.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 februarie 2021

Ai tendința de a te concentra tot mai mult pe carieră și din această cauză nu mai ai resurse emotionale sau psihice pentru altceva. Reușita profesională este primordială pentru tine. Familia, de multe ori nu înțelege acest lucru, dar eviți să te mai justifici.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 februarie 2021

Atunci când vine vorba de viața socială, întâlnești oameni care îți vor oferi puncte de vedere diferite în raport cu ceea ce trăiești sau te vor ajuta să îți proiectezi obiective îndrăznețe. Dacă în familie apar tensiuni, de orice natură, încearcă să eviți atitudinea defensivă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 februarie 2021

Te lași absorbită de promisiunile anumitor persoane și de cele mai multe ori vei fi descumpănită. Câștigarea încrederii celor din jur are la bază un proces de durată care nu ar trebui neglijat sau minimalizat. Destinul este de partea ta de multe ori, dar asta nu face din tine o persoană imbatabilă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 februarie 2021

Simți nevoia să te reinventezi la nivel profesional, dar îți lipsește curajul. Acțiunile tale deslușesc o parte a sufletului tău, dar asta nu înseamnă că cei din jur trebuie să fie conștienți de ceea ce ai tu nevoie. Un stil de viață sănătos a devenit un clișeu pentru tine. Toată lumea vorbește despre asta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 februarie 2021

Reacțiile pe care la ai uneori pari a fi exagerate. Îți dai seama de acest lucru prin modul în care se comportă cei din jur cu tine. O fac cu mănuși și sunt rezervați. Încearcă să fii mai puțin impulsivă, mai ales dacă te afli într-un context cu influență asupra carierei tale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 februarie 2021

Începe să lucrezi la îndeplinirea propriilor visuri! Desigur, nu toate planetele îți vor netezi drumul spre reușită, dar nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță. Această zi este plină de exuberanță și momente pline de semnificație pentru tine, mai ales în ceea ce privește partea sentimentală. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 februarie 2021

Ceea ce trăiești în prezent te face să fii încrezătoare într-un viitor alături de cel iubit. Chiar dacă nimeni nu poate spune despre tine că ești o romantică incurabilă, astăzi nu eziți să îți exprimi sentimentele. Este posibil să fie vorba de o nevoie ascunsă de a primi mai multă afecțiune de la cei din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 februarie 2021

Opiniile diferite venite de la prietenii tăi îți demonstrează faptul că sunt nenumărate moduri de a vedea anumite lucruri. ”Privirea de cal” care îți este caracteristică te privează de multe momente frumoase. Lasă lucrurile să își urmeze cursul!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 februarie 2021

Ai fost de prea multe ori dezamăgită pentru a putea să oferi celor din jur o a doua șansă cu ușurința de altădată. Și chiar dacă este vorba despre o altă șansă, știi că sunt multe lucruri care vor rămâne exact la fel. La birou ești pregătită pentru noi provocări, chiar dacă nu ai prea multă energie.
Articole astro