Horoscopul zilei de 21 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 februarie 2019

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite probleme ale societății îi irită pe cei din familie. Dintotdeauna ai fost o fire libertină. Gândurile, emoțiile și prejudecățile pe care le ai sunt mereu expuse într-un mod deliberat, fără a te gândi la consecințe.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 februarie 2019

Ideea de a fi mai flexibilă nu îți oferă neapărat oportunitatea de a face doar ceea ce simți. Regulile sociale sau cele morale îți ghidează întreaga viață. În cele mai multe planuri ale vieții, te lași acaparată de ”ideea de turmă” și de aceea îți este dificil să te diferențiezi de alte persoane.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 februarie 2019

Jovialitatea de care ai parte în relația romantică îți oferă cadrul necesar pentru a descoperi lucruri interesante despre limitele propriei persoane. Chiar dacă ziua se anunță plină din punct de vedere afectiv, lucrurile se întâmplă așa cum îți dorești.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 februarie 2019

Evenimentele care au avut loc în viata ta în ultima perioada te fac să te simți copleșită din punct de vedere emoțional. Îți este foarte greu să accepți că relația în care ai investit tot ce aveai mai bun pare că se apropie de sfârșit din cauza unor decizii greșite.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 februarie 2019

Ai nevoie de siguranță afectivă și înțelegere. Majoritatea relațiilor din viața ta sunt construite cu o bază de încredere autentică și de aceea știi că te poți baza întotdeauna pe cei de lângă tine. Confortul psihic pe care ți-l oferă cariera te ajută să fii încrezătoare cu privire la viitorul tău profesional.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 februarie 2019

Ziua se anunță a fi intensă din punct de vedere energetic, chiar dacă starea ta de spirit este jovială. Ai multe lucruri de îndeplinit și nu ai timp de răgaz. Atunci când vine vorba de viața profesională, încearcă să îți negociezi statutul și să comunici într-o manieră proactivă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 februarie 2019

Este indicat să nu faci o tragedie din ceea ce ți se întâmplă astăzi pentru ca tu știi mai bine decât oricine că totul are rezolvare, într-un fel sau altul. Spre seară nu vei avea dispoziția necesară să iei parte la planurile pe care le aveai stabilite cu prietenii deoarece ai nevoie de odihnă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 februarie 2019

Astăzi, cei din jur se simt copleșiți de prezența ta sclipitoare. Chiar dacă în plan personal nu ai parte de prea multe provocări, nu îți displace modul în care se derulează lucrurile. Ai învățat să fii răbdătoare și să profiți de toată simplitatea de care ești înconjurată.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 februarie 2019

Problemele complicate de care ai parte te vor face să îți epuizezi întru totul bateriile. Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de energia pozitivă pe care o recepționezi de la anumite persoane cheie din viața ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 februarie 2019

Jupiter va fi ”ghidul” tău energetic pe parcursul întregii zile. Îți dai seama cât este de important ca în această perioadă a vieții tale să fii foarte sigură pe ceea ce îți doresti. Ești tot mai conștientă de faptul că deciziile pe care le iei sunt riscante, iar cei dragi ție încearcă mereu să te avertizeze cu privire la acest aspect.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 februarie 2019

Te simți bulversată, obosită și pe alocuri dai naștere unor suspiciuni nefondate care devin sursa unor conflicte ciudate între tine și partener. Nici acasă, în familie, lucrurile nu se prezintă într-o formă mai armonioasă, mai ales că sunt multe probleme care apar de la o zi la alta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 februarie 2019

Îți dorești să vorbești despre ceea ce simți, dar nu simți nicio încredere în raport cu cei din jur. Totul ți se pare foarte ”alunecos”. Prieteniile din viața ta sunt puse la încercare atunci când alegi să expui cu sinceritate tot ceea ce reprezină sau nu legătura dintre tine și persoanele în cauză.
Articole astro