Horoscopul zilei de 21 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 decembrie 2021

Astăzi este posibil să te simți vulnerabilă și expusă din cauza unei situații conflictuale. Chiar dacă partea de energie nu îți lipsește, nu trebuie să îți umpli agenda cu tot felul de activități doar pentru ca cei din jur să îți invidieze viața socială.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 decembrie 2021

Eșecurile persoanei iubite sunt resimțite ca fiind propriile eșecuri. Atunci când vine vorba de activitatea de la birou, a cere părerea celorlalți colegi poate să denote deschidere din partea ta. Această flexibilitate profesională te poate ajuta să atragi de partea ta persoane cheie care îți pot netezi drumul spre succes.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 decembrie 2021

În perioada următoare vei căuta să petreci mai mult timp singură. Ai nevoie de momente cu tine. Chiar dacă cei din jur își doresc să îți înțeleagă frustrarea prin care treci, nimeni nu va resimți la aceiași intensitate tot ceea ce trăiești. Dă-ți voie să trăiești totul altfel, cu încredere și deschidere!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 decembrie 2021

Drama trebuie să dispară pentru a face loc noului început de care ai parte în viașa ta. Ai nevoie de armonie, de echilibru și de afecțiune pentru a ajunge să fii împăcată cu tot ceea ce trăiești. Lasă în urmă toate regretele! Astăzi ai nevoie de odihnă pentru a evita să intri într-o stare depresivă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 decembrie 2021

Ai o dispoziție psihică distructivă și acest lucru se poate observa în modul tău de a acționa din ultima perioadă. Mai mult decât atât, starea precară de sănătate nu îți permite ”să ieși din bulă”. Din păcate, tot ceea ce poți face acum este să te ”hrănești” cu gânduri pozitive și speranță.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 decembrie 2021

Nivelul de energie cu care vei fi încărcată pe parcursul acestei zile va fi destul de scăzut. Indiferent de acest aspect, încă de la primele ore ale dimineții o să începi să lucrezi la câteva dintre ideile pe care le ai cu privire la proiectele personale.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 decembrie 2021

Ai pus întrebări și ai găsit răspunsuri. Modul în care ai reușit să integrezi anumite experiențe denotă faptul că ai ”crescut” mult din punct de vedere personal. Nu ai mai îngenuncheat în fața propriului destin, iar asta face din tine o luptătoare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 decembrie 2021

În plan personal, reușești în sfârșit să te detașezi emoțional de o persoană importantă pentru tine. Această alegere făcută la nivel inconștient te va ajuta să îți redefinești valorile sociale. Mai mult decât atât, începi să îți dai seama că aveai mare nevoie de libertatea pe care ți-o oferă această decizie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 decembrie 2021

Anumite evenimente care au loc în viața ta îți mențin intriga la cote maxime. Deși încerci rațional doar să te lași dusă de val, uneori emoțiile tale explodează. Starea de spirit pe care o ai astăzi nu este tocmai potrivită pentru a negocia, indiferent despre ce miză este vorba.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 decembrie 2021

Începutul zilei este marcat de evenimente neașteptate. Îți dai seama cât este de important ca în această perioadă a vieții tale să fii foarte sigură pe ceea ce îți doresti. Ești tot mai conștientă de faptul că deciziile pe care le iei sunt riscante. Totul din jur te sperie. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 decembrie 2021

Este indicat să nu faci o tragedie din ceea ce ți se întâmplă astăzi pentru ca tu știi mai bine decât oricine ca totul are rezolvare. Ai încredere în tine și de această dată! Pe alocuri, este normal să ajungi să te simți epuizată, sau chiar invidioasă pe viața altora.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 decembrie 2021

Este de preferat să te retragi din acele relații care îți zdruncină echilibrul interior. Mai ales în această perioadă a vieții, nu ai voie să te complaci și să alegi să persiști în tot felul de contexte, lucruri, stări de spirit care te rănesc într-un fel sau altul.
Articole astro