Horoscopul zilei de 21 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 decembrie 2020

A fi generos este ceva care te caracterizează, dar asta nu înseamnă că trebuie să te ”pierzi pe sine” doar pentru a îndeplini nevoile celor din jur. Recunoșterea și înțelegerea propriilor sentimente te ajută să îți găsești echilibrul în raport cu propria lume interioară.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 decembrie 2020

Constați din ce în ce mai des că sistemul tău de valori nu este deloc compatibil cu a celor din jur, iar acest fapt este esența multor conflicte din viața ta. Cu toate astea, trebuie să accepți că sunt situații în care este indicat să fii mai flexibilă. Orice compromis făcut poate aduce și beneficii.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 decembrie 2020

Deși consideri că reușești să transmiți într-un mod fidel informațiile pe care le deții, îți este destul de greu să te faci înțeleasă. Colegii de birou cred în capacitatea ta de a face lucrurile cât mai aproape de perfecțiune. Și tu trebuie să ai încredere în tine!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 decembrie 2020

În anumite contexte în care te vei afla astăzi la birou, îți va fi pusă la îndoială integritatea. Alegi să nu îți motivezi prea mult alegerile. Judecata celor din jur nu prezintă valoare pentru tine. Uneori ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere, însă trebuie să te bazezi și pe intuiție.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 decembrie 2020

Ziua se anunță a fi intensă din punct de vedere energetic, chiar dacă starea ta de spirit este jovială. Ai multe lucruri de îndeplinit și nu ai timp de răgaz. A te lăsa condusă doar de ceea ce simți te ajută să te ”transformi” în cea mai autentică variantă a ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 decembrie 2020

În mintea ta au loc tot felul de scenarii în raport cu anumite persoane, deși nu cunoști mai nimic din ceea ce ele simt sau gândesc. Aceste presupoziții pe care le faci constant nu reușeșc decât să îți distragă atenția de la lucrurile importante.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 decembrie 2020

Ai o dispoziție psihică auto-distructivă și acest lucru se poate observa în modul tău de a acționa din aceste zile. Mai mult decât atât, nici starea de sănătate nu îți permite ”să ieși din bulă” și te complaci contemplând derizoriu la tot ceea ar fi putut să se întâmple altfel.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 decembrie 2020

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite probleme ale societății îi irită pe cei din familie. Dintotdeauna ai fost o fire libertină. Gândurile, emoțiile și prejudecățile pe care le ai sunt mereu expuse într-un mod deliberat, fără a te gândi la consecințe.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 decembrie 2020

Te simți bulversată, obosită și pe alocuri dai naștere unor suspiciuni nefondate care devin sursa unor conflicte ciudate. Ai nevoie de odihnă! Nici acasă, în familie, lucrurile nu se prezintă într-o atmosferă mai armonioasă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 decembrie 2020

Atunci când vine vorba de viața profesională, încearcă să îți negociezi statutul și să comunici într-o manieră proactivă ideile pe care le ai. Este indicat să nu faci o tragedie din ceea ce ți se întâmplă astăzi pentru ca tu știi mai bine decât oricine ca totul are rezolvare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 decembrie 2020

Știi despre sine că ești o persoană perseverentă. Lupți cu înverșunare pentru ceea ce îți dorești. Uneori, însă și această determinare poate fi interepretată greșit de cei din jur. Atunci când vine vorba de emoțiile pe care le trăiești în raport cu anumite lucruri, știi că acestea ajung să te definească.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 decembrie 2020

Nu reușești să îți organizezi resursele financiare astfel încât nevoile tale să fie satisfăcute. Există posibilitatea să ai parte de un nou început din punct de vedere profesional. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este esențial ca tu să preiei inițiativa și să te lași condusă de abilitățile pe care știi că le deții.
Articole astro