Horoscopul zilei de 21 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 decembrie 2019

În această perioadă a anului, Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Această zi te pune față în față cu o serie de sentimente intense pe care nu vei ști cum le vei integra în propriul univers interior.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 decembrie 2019

Sunt persoane în viața ta care poate merită o a doua șansă, indiferent de tot ceea ce s-a petrecut cândva între voi. Îți este frică totuși să le-o oferi. Ai fost de prea multe ori dezamăgită pentru ca acest lucru să poți să îl faci cu ușurința de altădată. La birou alegi să faci lucrurile în maniera în care ești obișnuită.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 decembrie 2019

Atunci când vine vorba de viața profesională, încearcă să îți negociezi statutul și să comunici într-o manieră proactivă poziția pe care ți-o susții. Este indicat să nu faci o tragedie din ceea ce ți se întâmplă astăzi pentru ca tu știi mai bine decât oricine că într-un final, totul are rezolvare.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 decembrie 2019

Un Venus destul de tacticos te va îndemna să faci lucruri care nu te caracterizează. Înainte de a spune ceea ce crezi, gândește-te la consecințele pe care le pot avea cuvintele tale! Te apropii cu ușurință de persoane pe care abia le cunoști deoarece ești o fire caldă și agreabilă din punct de vedere social.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 decembrie 2019

Ai tendința de a te concentra tot mai mult pe carieră și din această cauză nu mai ai resurse emotionale sau psihice pentru altceva. Reușita profesională este primordială pentru tine. Familia, de multe ori nu înțelege acest lucru, dar eviți să te mai justifici.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 decembrie 2019

Ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere, însă trebuie să te bazezi și pe intuiție. Luna se află în casa comunicării. Astrele nu sunt de partea ta astăzi. Agitația lor îți dă viața peste cap. Nu reușești să îți îndeplinești niciun obiectiv proiectat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 decembrie 2019

Din păcate, din nou persiști în gânduri incoerente și greșite și alegi să te lași condusă doar de primul impuls. Astăzi îți este din ce în ce mai dificil să îți dai seama de ceea ce încearcă să îți transmită emoțiile pe care le resimți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 decembrie 2019

În această zi de weekend, pentru tine totul este confuz și fără noimă. Neîncrederea în propria persoană este o emoție atât de puternică încât ajunge să îți dicteze toate acțiunile. Alegeri greșite vor reuși să te scoată mult din zona ta de confort.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 decembrie 2019

Dimineața este liniștită, dar spre mijlocul zilei ai parte de evenimente neașteptate, dar plăcute și de o mare importanță pentru tine ca profesionist. Tot ceea ce trăiești astăzi te va face să resimți mult mai intens deciziile pe care le-ai luat în legătură cu viața profesională.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 decembrie 2019

Reacțiile pe care la ai uneori par a fi exagerate. Îți dai seama de acest lucru prin modul în care se comportă cei din jur cu tine. O fac cu mănuși și sunt rezervați. Încearcă să fii mai puțin impulsivă, mai ales dacă te afli într-un context cu influență asupra carierei tale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 decembrie 2019

Viitorul tău profesional se pare că nu a arătat niciodată mai clar decât acum. Dacă totuși te simți nesigură cu privire la modul în care trebuie să acționezi, cel mai probabil ai nevoie de o pauză de la toată agitația pe care o trăiești. Fiecare dintre noi are nevoie de timp cu sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 decembrie 2019

Cariera ta se află într-un impas creat chiar de tine însuți. Este important totuși că recunoști ceea ce s-a întâmplat și acum lucrezi la o nouă strategie de lucru. Marte îți dă astăzi curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni, de orice fel ar fi acestea.
Articole astro