Horoscopul zilei de 21 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 decembrie 2018

Ești entuziasmată de progresul pe care l-ai facut în carieră. Spre mijlocul zilei ai parte de evenimente neașteptate, dar plăcute și de o mare importanță pentru tine ca și profesionist. Tot ceea ce trăiești astăzi te va face să resimți mult mai intens deciziile pe care le-ai luat în legătură cu viața profesională.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 decembrie 2018

Energia difuză pe care ți-o transmit astăzi planetele te fac să treci prin stări de agitație profundă sau de neliniște. Tot ceea ce se întâmplă într-o relație de prietenie te răscolește într-un mod complet nou pentru tine. Ai grijă la persoanele din viața ta care au tendința să te tragă în spate ori de câte ori faci un pas înainte!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 decembrie 2018

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite probleme ale societății îi irită pe cei din familie. Dintotdeauna ai fost o fire libertină. Gândurile, emoțiile și prejudecățile pe care le ai sunt mereu expuse într-un mod deliberat, fără a te gândi la consecințe, chiar dacă știi că acestea există.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 decembrie 2018

Jovialitatea de care ai parte în relația romantică îți oferă cadrul necesar pentru a descoperi lucruri noi despre propria persoană, dar și despre limitele legăturii emoționale dintre tine și partener. Perioada aceasta a sărbătorilor reprezintă pentru tine un motiv la îndemână pentru a ”profita” cât mai mult de compania celor dragi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 decembrie 2018

Chiar dacă ziua se anunță plină din punct de vedere afectiv, lucrurile se întâmplă exact așa cum îți dorești. Intensitatea anumitor trăiri de care ai parte te fac să înțelegi într-un mod cât mai palpabil realitatea de care ești înconjurată și astfel să fii pregătită pentru acțiune.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 decembrie 2018

Din cauza dezamăgirilor pe care le-ai avut de-a lungul timpului, ai ajuns să fii foarte selectivă și suspicioasă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi. Încrederea pe care le-o acorzi celor din jur trebuie să fie câștigată pe deplin. Nu mai faci niciun compromis în acest sens.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 decembrie 2018

Chiar dacă atmosfera din jur este una de sărbătoare, astăzi este posibil ca la birou să apară câteva neînțelegeri care vor face comunicarea dintre tine și colegi extrem de complicată. Oricum ar fi, adopți o atitudine mult mai înțelegătoare și eviți să fii radicală.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 decembrie 2018

Indiferent de ceea ce pretinzi, sunt persoane care într-adevăr au influență negativă asupra echilibrului tău interior. Însă această influență o pot avea doar dacă tu le vei permite acest lucru. Fii recunoscătoare pentru aceste zile pe care le petreci în mijlocul celor dragi. Ai nevoie să retrăiești sentimentul de armonie pe care îl regăsești doar în sânul familiei.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 decembrie 2018

Această perioadă a sărbătorilor este perfectă pentru a da vieții tale un nou sens. Drama trebuie să dispară pentru a face loc noului început de care vei avea parte. Acum ai nevoie de armonie și echilibru pentru a ajunge să fii împăcată cu tot ceea ce trăiești. Lasă în urmă toate regretele!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 decembrie 2018

Deși într-un anumit fel, totul pare amorțit în jurul tău, este o perioadă potrivită pentru a-ți creiona noi obiective. Odată ce ai un plan structurat, și privirea de ansamblu va fi una mai clară. La birou, chiar la sfârșit de săptămână, este posibil să apară mici conflicte din cauza unor neînțelegeri.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 decembrie 2018

Atunci când vine vorba de viața socială, întâlnești oameni care îți vor oferi puncte de vedere diferite în raport cu ceea ce trăiești sau te vor ajuta să îți proiectezi obiective îndrăznețe. Dacă în familie apar tensiuni, de orice natură, încearcă să eviți atitudinea defensivă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 decembrie 2018

Comentariile pe care le faci în raport cu mai mult aspecte organizatorice îi irită pe colegi. Sunt mulți cei care nu au încredere în abilitățile tale. Pentru tine însă, părerea celor din jur nu trebuie să fie un etalon pentru reușită. Rămâi la fel de ambițioasă ca și până acum și lucrurile se vor așeza de la sine.
Articole astro