Horoscopul zilei de 21 Decembrie 2017

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 decembrie 2017

  Totul merge bine pentru tine pe partea sentimentala, indiferent de natura starii tale emotionale. Daca esti intr-o relatie, ziua e plasata sub semnul romantismului. Daca esti singura, esti incurajata sa alegi sa te implici intr-o relatie serioasa.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 decembrie 2017

Dragostea ta pentru familie si prieteni este evidenta. Ti-ar placea sa fii la fel de devotata si in viata sentimentala. Ti-e aproape imposibil sa te implici cu totul intr-o relatie personala. Scuturile imaginare pe care ti le-ai construit in timp te impiedica sa faci asta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 decembrie 2017

Cautarile profesionale din ultima perioada vor fi recompensate de o oferta extrem de avantajoasa. Inainte sa-i dai curs, ar fi bine sa te gandesti serios la ceea ce implica. Din pacate, se pune problema si unor compromisuri personale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 decembrie 2017

Chiar daca eviti sa repeti greselile trecutului, ar trebui totusi sa-ti acorzi macar o sansa atunci cand vine vorba de sectorul sentimental. Singura sau intr-o relatie, invata sa fii rabdatoare. Vei avea parte de recompense pe masura asteptarilor tale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 decembrie 2017

Urasti sentimentul pe care il traiesti atunci cand trebuie sa le faci pe plac celor din jur. Uneori faci asta din obisnuita, alteori pentru a evita conflicte sau drame inutile. Cu toate astea, ar fi bine sa iesi din acest cerc vicios. Nu te ajuta deloc sa fii autentica. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioara - horoscop azi, 21 decembrie 2017

Stai foarte prost atunci cand vine vorba de partea decizionala din viata ta. Nu ai niciun interes sa te implici intr-o relatie pe termen lung cu o singura persoana. Nu esti o persoana familista. Tot ceea ce te intereseaza este sa traiesti intens si fara regrete.

Balanta

Horoscop zilnic Balanta - horoscop azi, 21 decembrie 2017

Esti in cautarea unui nou job. Nimic din ceea ce faci in prezent nu te mai satisface din punct de vedere profesional. Ai ajuns sa acumulezi foarte multe frustrari. In ceea ce priveste acest sector din viata ta, nu trebuie sa faci compromisuri.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 decembrie 2017

Astazi ai parte de momente de fericire, dar nu lipsesc dezamagirile si tristetea. Ai senzatia ca inca nu ai intalnit persoana potrivita cu care sa iti petreci viata asa cum visezi de mic copil. Influentele astrale din aceasta zi nu sunt in favoarea ta in activitatea de la birou. 

Sagetator

Horoscop zilnic Sagetator - horoscop azi, 21 decembrie 2017

Esti decisa sa atingi toate obiectivele profesionale pe care le ai proiectate pentru acest an. Desi mai este putin pana la finele lui, ramai increzatoare in reusita ta. In familie petreci mereu timp de calitate alaturi de cei dragi. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 decembrie 2017

Este posibil sa fii pusa in postura din care sa coordonezi diverse activitati si sa intri in contact cu persoane necunoscute. Compania la care lucrezi va deschide o noua sucursala, iar tu vei fi solicitata pentru a ii pune bazele. Este o oportunitate pentru cariera ta.

Varsator

Horoscop zilnic Varsator - horoscop azi, 21 decembrie 2017

Ai tendinta sa te axezi doar pe lucrurile negative. La serviciu ar fi bine sa iti notezi ideile pe care le ai. In timp acestea te pot ajuta sa imbunatatesti managmentul si modul de lucru din cadrul departamentului pe care il coordonezi.

Pesti

Horoscop zilnic Pesti - horoscop azi, 21 decembrie 2017

Ai adevarate abilitati de investigator si acest lucru te ajuta in domeniul in care lucrezi. Modul tau de a comunica te apropie foarte mult de persoanele dragi. Reusesti mereu sa iti exprimi intr-un mod constructiv ideile si sentimentele.
Articole astro