Horoscopul zilei de 21 august 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 august 2021

Ești foarte selectivă și suspicioasă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi și din această cauză ajungi să neglijezi nevoile emoționale ale partenerului. Acesta își va exprima clar punctul de vedere și nu-ți va lăsa loc de scuze. Începi să lucrezi la câteva dintre ideile pe care le ai cu privire la proiectele personale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 august 2021

Pentru a te simți în siguranță, ai nevoie de foarte multă atenție și afecțiune. Partenerul de viață este pilonul principal în cadrul acestui proces. Poate îți este dificil să privești lucrurile din postura sa, însă ești ca o ”sugativă de energie” care pare că nu se va opri niciodată.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 august 2021

Atunci când vine vorba de viața profesională, rămâi la fel de ambițioasă ca și până acum și lucrurile se vor așeza de la sine. Intensitatea anumitor trăiri de care ai parte te face să înțelegi într-un mod cât mai palpabil realitatea de care ești înconjurată și astfel ești pregătită pentru acțiune.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 august 2021

Dacă astăzi ești pe punctul de a face o tranzacție importantă, ar fi bine să iei în considerare toate implicațiile pe care le presupune. Ai tendința de a acționa impulsiv, de a te lăsa condusă de emoții puternice și un astfel de comportament poate fi riscant în anumite situații.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 august 2021

Modul în care alegi să faci lucrurile astăzi te scutește de o serie de complicații. Te lași dusă de ”valul emoțiilor” în raport cu anumite persoane deoarece știi că niciodată nu ar putea să îți facă vreun rău. Indiferent de modul în care avansează lucrurile în plan profesional, știi că ai susținerea celor dragi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 august 2021

Fără să faci nimic în mod deosebit, atragi privirile, atragi atenția și aprecierea celor din jur și aceasta postură te face să te simți plăcut și plăcută. Cu toate astea, evenimentele care au avut loc în viața personală te fac să te simți copleșită din punct de vedere emoțional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 august 2021

În loc să îi critici pe cei care îți împărtășesc ideile, încearcă să asculți activ ceea ce au de zis. Pe termen lung vei avea doar de câștigat. În viața ta apar în fiecare zi oameni de calitate. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii deschisă și să le oferi șansa de a ți revela ca persoane.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 august 2021

Lasă deoparte orgoliile și încearcă să faci lucruri care îți pot aduce împlinirea emoțională pe care ți-o dorești. Atunci când vrei să dai un email, un telefon sau pur și simplu să îmbrățișezi o persoană, tot ceea ce trebuie să conteze este cum te simți tu după ce acționezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 august 2021

Deși în plan profesional nu reușești încă să demarezi acțiuni care să fie în favoarea ta, nu îți pierzi motivația. Nu reușești deloc să te remarci, indiferent de cât de mult îți dorești asta. Partea sentimentală a vieții tale devine o enigmă de nepătruns pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 august 2021

În plan personal, reușești în sfârșit să te detașezi emoțional de o persoană importantă pentru tine. Această alegere este una coștientă și te va ajuta să îți redefinești valorile sociale. Mai mult decât atât, începi să îți dai seama că aveai mare nevoie de libertatea pe care ți-o oferă această decizie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 august 2021

Energia primită din partea astrelor va face ca lucrurile să se precipite și vei fi nevoită să iei decizii care vor avea un efect de durată asupra armoniei de care ai parte în prezent. Indiferența cu care tratezi unele conflicte de la birou denotă o maturizare cu efecte sociale evidente.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 august 2021

Nu trebuie demonstrezi nimănui că drumul pe care ți l-ai ales în viață este cel corect. Noțiunea aceasta este pur personală și nu există loc de argumentări în acest sens. Pe parcursul acestei zile afli destul de multe lucruri despre sine, dar asta nu te sperie. Ai încredere totală în propria intuiție și te vei lăsa ghidată de ea.
Articole astro