Horoscopul zilei de 21 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 august 2020

Dedicarea și timpul pe care le oferi celor dragi te ajută să simți că trăiești în deplină armonie cu toți care într-adevăr contează. Viaţa profesională este într-o continuă ascensiune.  Toate meritele sunt ale tale. Ai reuşit să profiţi întotdeauna de toate oportunităţile de dezvoltare care ţi-au ieşit în cale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 august 2020

Anumite aspecte din viaţa ta devin mai clare şi acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii. Este indicat să fii mai neglijentă sau superficială atunci când vine vorba de cei din jur. Ai nevoie de energie pentru propriile obiective și pentru cei cu adevărat importanți din viața ta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 august 2020

Visurile pe care le ai ar trebui creionate într-o formă mai accesibilă în raport cu resursele pe care le deții în prezent pentru ca reușita să fie una garantată. Lasă-ți intuiția să îți ghideze pașii! Această zi este una extraordinară din toate punctele de vedere, mai ales că te vei afla printre cei dragi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 august 2020

Atunci când vine vorba de viața profesională, rămâi la fel de ambițioasă ca și până acum și lucrurile se vor așeza de la sine. Intensitatea anumitor trăiri de care ai parte te face să înțelegi într-un mod cât mai palpabil realitatea de care ești înconjurată și astfel ești pregătită pentru acțiune.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 august 2020

Jovialitatea de care ai parte în relația romantică îți oferă cadrul necesar pentru a descoperi lucruri interesante și mai puțin acceptabile despre propria persoană. Chiar dacă ziua se anunță plină din punct de vedere afectiv, lucrurile se întâmplă așa cum îți dorești.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 august 2020

Accepți să fii neîndreptățită de anumite persoane, însă îți este greu să treci peste răul intenționat pe care simți că ți-l fac cei dragi ție. Nu înțelegi și nu vrei să ajungi niciodată în poziția în care să fii nevoită să accepți că acest lucru face parte din normalitatea relațiilor interumane.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 august 2020

Sentimentele pe care le ai pentru partener sunt sincere și autentice. Nimic din comportamentul tău nu denotă altceva. Cu toate astea, el este destul de posesiv și suspicios în ceea ce te privește. Curiozitatea de care dai dovadă mereu la birou te ajută să te remarci.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 august 2020

Marte îți dă întodeauna curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni. Chiar și atunci când reușita în plan profesional presupune un compromis personal, nu alegi să faci asta. Nu crezi în asemenea succese. Pentru tine totul trebuie să se afle în perfect echilibru.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 august 2020

Opiniile diferite venite de la prietenii tăi îți demonstrează faptul că sunt nenumărate moduri de a vedea anumite lucruri. ”Privirea de cal” care îți este caracteristică te privează de multe momente frumoase. Lasă lucrurile să își urmeze cursul!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 august 2020

În plan personal, reușești în sfârșit să te detașezi emoțional de o persoană importantă pentru tine. Această alegere făcută la nivel inconștient te va ajuta să îți redefinești valorile sociale. Mai mult decât atât, începi să îți dai seama că aveai mare nevoie de libertatea pe care ți-o oferă această decizie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 august 2020

Anumite evenimente care au loc în viața ta îți mențin intriga la cote maxime. Deși încerci rațional doar să te lași dusă de val, uneori emoțiile tale explodează. Starea de spirit pe care o ai astăzi nu este tocmai potrivită pentru a negocia, indiferent despre ce miză este vorba.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 august 2020

Nivelul de energie de pe parcursul acestei zile va fi destul de scăzut. Nu vei avea dispoziția necesară să iei parte la planurile pe care le aveai stabilite cu prietenii. Ai nevoie de odihnă și timp pe care sa îl petreci doar cu propria persoană.
Articole astro