Horoscopul zilei de 21 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 august 2019

Jovialitatea de care ai parte în relația romantică îți oferă cadrul necesar pentru a descoperi lucruri interesante și mai puțin acceptabile despre propria persoană. Chiar dacă ziua se anunță plină din punct de vedere afectiv, lucrurile se întâmplă așa cum îți dorești.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 august 2019

Energia Soarelui se îndreaptă către zodia ta și ai senzația că acum poți să privești lucrurile dintr-o perspectivă mult mai elocventă pentru tine. Deși nu o să renunți niciodată să lupți pentru cei dragi, sunt persoane la care alegi să renunți.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 august 2019

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite probleme ale societății îi irită pe cei din familie. Dintotdeauna ai fost o fire libertină. Gândurile, emoțiile și prejudecățile pe care le ai sunt mereu expuse într-un mod deliberat, fără a te gândi la consecințe.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 august 2019

Ai tendința de a te concentra tot mai mult pe carieră și din această cauză nu mai ai resurse emoționale sau psihice pentru altceva. Este important totuși să faci ceea ce simți că te ajută să menții armonia pe care o trăiești în prezent. Nu lua în derâdere semnalele pe care ți le transmite organismul! În ultima perioadă faci destul de multe excese.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 august 2019

Te simți obosită psihic și de aceea te simți rănită sau vulnerabilă în raport cu orice se întâmplă în jurul tău. Această stare emoțională pe care o resimți poate fi luată drept un indiciu că ai nevoie de repaus și de odihnă. Vacanța în care urmează să pleci alături de partener te va ajuta să îți refaci forțele, cu siguranță.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 august 2019

Pentru a te simți în siguranță, ai nevoie de foarte multă atenție și afecțiune. Partenerul de viață este pilonul principal în cadrul acestui proces. Poate îți este dificil să privești lucrurile din postura sa, însă ești ca o ”sugativă de energie” care pare că nu se va opri niciodată.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 august 2019

Comentariile acide pe care le faci în raport cu mai multe aspecte organizatorice îi irită pe colegi. Sunt mulți cei care nu au încredere în abilitățile tale. Pentru tine însă, părerea celor din jur nu trebuie să fie un etalon pentru reușită.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 august 2019

Atunci când vine vorba de viața profesională, rămâi la fel de ambițioasă ca și până acum și lucrurile se vor așeza de la sine. Intensitatea anumitor trăiri de care ai parte te face să înțelegi într-un mod cât mai palpabil realitatea de care ești înconjurată și astfel ești pregătită pentru acțiune.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 august 2019

Situațiile limită solicită soluții rapide! Acesta va fi pentru tine motto-ul zilei. Capacitatea de a te adapta rapid oricărui context social sau profesional te ajută de cele mai multe ori să ieși din încurcătură, dar asta nu face din tine o fire invincibilă. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 august 2019

Dacă astăzi ești pe punctul de a face o tranzacție importantă, ar fi bine să iei în considerare toate implicațiile pe care le presupune. Ai tendința de a acționa impulsiv, de a te lăsa condusă de emoții puternice și un astfel de comportament poate fi riscant în anumite situații.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 august 2019

Încearcă să fii mai puțin impulsivă, mai ales dacă te afli într-un context cu influență asupra carierei tale. În plan personal nu te mai lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut. Acestea nu pot avea decât o influență dezechilibrată asupra acțiunilor tale prezente.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 august 2019

Problemele legale și financiare sunt două dintre subiectele care îți crează întotdeauna o stare de disconfort. Deși știi că cel de lângă tine este întotdeauna înțelegător cu privire la alegerile pe care le faci, uneori ai tendința de a mușamaliza anumite lucruri doar pentru a evita să îl rănești. Ești mult prea protectivă!
Articole astro