Horoscopul zilei de 21 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 august 2018

Astrele îți influențează într-un mod evident alegerile pe care le faci astăzi. Te simți bulversată, obosită și pe alocuri dai naștere unor suspiciuni nefondate care devin sursa unor conflicte ciudate. Ai nevoie de odihnă! Nici acasă, în familie, lucrurile nu se prezintă într-o formă mai armonioasă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 august 2018

Fără să faci nimic în mod deosebit, atragi privirile, atragi atenția și aprecierea celor din jur și aceasta postură te face să te simți plăcut și plăcută. Cu toate astea, evenimentele care au avut loc în viața personală te fac să te simți copleșită din punct de vedere emoțional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 august 2018

Se pare că energia nu te părăsește nici pe parcursul acestei zile. O să începi să lucrezi la câteva dintre ideile pe care le ai cu privire la proiectele personale. Seara este nevoie de prezența ta în cadrul unui eveniment caritabil organizat de un prieten bun.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 august 2018

Prezența la tot felul de evenimente sociale nu îți este pe plac. Cu toate astea, o faci în interes profesional. Ai nevoie să cunoști oameni noi pentru ca aceștia să te ajute să te remarci. În acest proces este important însă să nu uiți de partea de care tu ești responsabilă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 august 2018

Ești foarte selectivă și suspectă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi. Din această cauză ajungi să neglijezi nevoile emoționale ale partenerului. Acesta își va exprima clar punctul de vedere și nu-ți va lăsa loc de scuze. Este esențial pentru legătura dintre voi să vă definiți foarte bine limitele.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 august 2018

Tu și partenerul de viață vă aflați pe muchie de cuțit. Este posibil să apară câteva neînțelegeri care vor face comunicarea dintre voi extrem de complicată. Oricât de dificil vi se pare acest impas prin care treceți, o să reușiți să vă regăsiți echilibrul.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 august 2018

Nu toate lucrurile sunt ușor de îndeplinit, mai ales atunci când este vorba de tine. Pe alocuri, ajungi să te simți epuizată, sau chiar invidioasă pe viața altora. Această stare de zbucium interior se proiectează și în modul în care ajungi să iei decizii sau să faci alegeri.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 august 2018

Indiferent de ceea ce se întâmplă astăzi la birou, trebuie să înveți să fii discretă și să ai răbdare. Anumite obiective au nevoie de timp și dedicare pentru a se îndeplini. Nu poți să mergi pe premisa că tot ceea ce îți dorești se va întâmpla de la sine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 august 2018

Nimic din comportamentul tău nu exprimă altceva în-afară de o afecțiune profundă pentru partenerul de viață. Curiozitatea de care dai dovadă mereu te ajută să te faci remarcată la birou. Mai mult decât atât, sunt persoane care își pun destul de multe întrebări în ceea ce te privește.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 august 2018

Intriga face parte din orice sector al vieții tale. Lucrurile nu curg lin și deciziile pe care le iei nu te ajută să ajungi la destinație pe drumul pe care ți-l dorești. Compromisul este ca un fel de mecansim de apărare pentru tine. Ai nevoie de el pentru a face față stărilor de frustrare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 august 2018

Vitalitatea și buna dispoziție îți înfrumusețează întreaga zi. Reușești să treci cu brio peste toate provocările de care ai parte la birou, iar acasă, în familie, nici măcar nu trebuie să îți mai pui problema dacă cei dragi te acceptă exact așa cum ești. Trăiești totul așa cum vine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 august 2018

Atunci când te afli în impas, simți că ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere. În-afară de această modalitate de a găsi explicații la lucruri inexplicabile, mai rămâne să te bazezi și pe intuiție. Aceasta îți poate oferi inputuri importante cu privire la anumite aspecte ale propriei vieți.
Articole astro