Horoscopul zilei de 21 aprilie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 aprilie 2021

În loc să îi critici pe cei care îți împărtășesc ideile, încearcă să asculți activ ceea ce au de zis. Pe termen lung vei avea doar de câștigat. Întotdeauna susții despre tine că ești o persoană flexibilă și cu un accentuat simț al empatiei, însă acțiunile tale demonstrează contrariul.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 aprilie 2021

Astrele îți influențează într-un mod evident alegerile pe care le faci astăzi. Te simți bulversată, obosită și pe alocuri dai naștere unor suspiciuni nefondate care devin sursa unor conflicte ciudate. Ai nevoie de odihnă! Nici acasă, în familie, lucrurile nu se prezintă într-o formă mai armonioasă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 aprilie 2021

Ești foarte selectivă și suspectă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi. Din această cauză ajungi să neglijezi nevoile emoționale ale partenerului. Acesta își va exprima clar punctul de vedere și nu-ți va lăsa loc de scuze. Este esențial pentru legătura dintre voi să vă definiți foarte bine limitele.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 aprilie 2021

Intriga face parte din orice sector al vieții tale. Lucrurile nu curg lin și deciziile pe care le iei nu te ajută să ajungi la destinație pe drumul pe care ți-l dorești. Compromisul este ca un fel de mecansim de apărare pentru tine. Ai nevoie de el pentru a face față stărilor de frustrare.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 aprilie 2021

Comentariile pe care le faci în raport cu mai mult aspecte organizatorice îi irită pe colegi. Sunt mulți cei care nu au încredere în abilitățile tale. Pentru tine însă, părerea celor din jur nu trebuie să fie un etalon pentru reușită. Rămâi la fel de ambițioasă ca și până acum și lucrurile se vor așeza de la sine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 aprilie 2021

Deși într-un anumit fel, totul pare amorțit în jurul tău, este o perioadă potrivită pentru a-ți creiona noi obiective. Odată ce ai un plan structurat, și privirea de ansamblu va fi una mai clară. La birou, chiar la sfârșit de zi, este posibil să apară mici conflicte din cauza unor neînțelegeri.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 aprilie 2021

Începe să lucrezi la îndeplinirea propriilor visuri! Desigur, nu toate planetele îți vor netezi drumul spre reușită, dar nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță. Această zi este plină de exuberanță și momente pline de semnificație pentru tine, mai ales în ceea ce privește partea sentimentală. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 aprilie 2021

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. În plan personal, zbuciumul emoțional de care ai avut parte începe să se atenueze. Raționamentul ia locul sentimentelor în cazul deciziilor pe care le iei astăzi și astfel reușești să vezi lucrurile cu mult mai multă claritate.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetăror - horoscop azi, 21 aprilie 2021

Tensiunea psihică acumulată în ultima perioadă tinde să se ”extindă”chiar și la nivelul stării de sănătate. Migrene, dureri musculare, atacuri de panică, toate astea sunt dificil de controlat din cauza agitației interioare pe care o resimți. Din păcate, ai de ”cărat” un bagaj emoțional greoi și dificil de integrat.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 aprilie 2021

Problemele complicate de care ai parte te vor face să îți epuizezi întru totul resursele. Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de energia lui Jupiter. Acesta va fi ”ghidul” tău energetic pe parcursul întregii zile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 aprilie 2021

Începutul acestei zile este marcat de evenimente neașteptate. Îți dai seama cât este de important ca în această perioadă a vieții tale să fii foarte sigură pe ceea ce îți doresti. Ești tot mai conștientă de faptul că deciziile pe care le iei sunt riscante. Totul din jur te sperie. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 aprilie 2021

Jovialitatea de care ai parte în relația romantică îți oferă cadrul necesar pentru a descoperi lucruri noi despre propria persoană, dar și despre limitele legăturii emoționale dintre tine și partener. Armonia pe care o resimți reprezintă pentru tine un motiv la îndemână pentru a ”profita” cât mai mult de compania celor dragi.
Articole astro