Horoscopul zilei de 21 aprilie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 aprilie 2019

În plan personal, reușești în sfârșit să te detașezi emoțional de o persoană importantă pentru tine. Această alegere făcută la nivel inconștient te va ajuta să îți redefinești valorile sociale. Mai mult decât atât, începi să îți dai seama că aveai mare nevoie de libertatea pe care ți-o oferă această decizie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 aprilie 2019

Anumite evenimente care au loc în viața ta îți mențin intriga la cote maxime. Deși încerci rațional doar să te lași dusă de val, uneori emoțiile tale explodează. Starea de spirit pe care o ai astăzi nu este tocmai potrivită pentru a negocia, indiferent despre ce miză este vorba.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 aprilie 2019

Atunci când vine vorba de relațiile emoționale în care ești implicată, știi că tot ceea ce trebuie să faci este să te lași condusă de ceea ce simți. Indiferent că vei reuși sau nu să faci tot ceea ce ți-ai propus, aceasta va fi pentru tine una din acele zile în care armonia poate fi resimțită de întreaga ființă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 aprilie 2019

Nivelul de energie cu care vei fi încărcată pe parcursul acestei zile va fi destul de scăzut. Nu vei avea dispoziția necesară să iei parte la planurile pe care le aveai stabilite cu prietenii. Ai nevoie de odihnă și timp pe care sa îl petreci doar cu propria persoana.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 aprilie 2019

Începutul zilei este marcat de evenimente neașteptate. Îți dai seama cât este de important ca în această perioadă a vieții tale să fii foarte sigură pe ceea ce îți doresti. Ești tot mai conștientă de faptul că deciziile pe care le iei sunt riscante. Totul din jur te sperie. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 aprilie 2019

Vibrațiile astrelor îți oferă exuberanță și armonie. Vei fi focusată pe depășirea propriilor limite, chiar și atunci când vine vorba de relația personală. În ceea ce privește cariera, vei avea parte de surpriza plăcută ca meritele tale să fie în sfârșit apreciate de  cei care contează pentru tine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 aprilie 2019

Nu reușești să îți organizezi resursele financiare astfel încât nevoile tale să fie satisfăcute. Există posibilitatea să ai parte de un nou început din punct de vedere profesional. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este esențial ca tu să preiei inițiativa și să te lași condusă de abilitățile pe care știi că le deții.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 aprilie 2019

Ai foarte mult potențial atunci când vine vorba de provocările din plan profesional. Indiferent dacă te simți provocată din anumite puncte de vedere, îți dai seama că întotdeauna cauți să îți depășești limitele. Energia pe care o primești astăzi de la astre te va ajuta să vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai clară.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 aprilie 2019

Starea ta de spirit este fluctuantă. Evenimentele de care ai parte te scot mereu de pe făgășul corect. Astăzi îți simți amenințat echilibrul interior. Faci eforturi considerabile pentru a acționa rațional. Este o zi total nepotrivită pentru luarea deciziilor.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 aprilie 2019

Știi despre sine că ești o persoană perseverentă. Lupți cu înverșunare pentru ceea ce îți dorești. Uneori, însă și această determinare poate fi interepretată greșit de cei din jur. Atunci când vine vorba de emoțiile pe care le trăiești în raport cu anumite lucruri, știi că acestea ajung să te definească.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 aprilie 2019

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. În plan personal, zbuciumul emoțional de care ai avut parte începe să se atenueze. Raționamentul ia locul sentimentelor în cazul deciziilor pe care le iei astăzi și astfel reușești să vezi lucrurile cu mult mai multă claritate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 aprilie 2019

Această perioadă este perfectă pentru a da vieții tale un nou sens. Drama trebuie să dispară pentru a face loc noului început. Ai nevoie de armonie, de echilibru și de afecțiune pentru a ajunge să fii împăcată cu tot ceea ce trăiești. Lasă în urmă toate regretele!
Articole astro