Horoscopul zilei de 21 aprilie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 21 aprilie 2018

Tensiunea din relațiile de prietenie sau din cele profesionale devine tot mai intensă. Argumentează-ți comportamentul! O astfel de atitudine deschisă poate ajuta la reconciliere. Marte îți dă curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni, de orice fel ar fi acestea.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 21 aprilie 2018

Prezența preponderentă a lui Mercur aduce haosul în viața ta. Resimți această stare de sine la o intensitate destul de mare, mai ales în plan familial. Deși ideea de împăcare cu o anumită persoană îți surâde, ai senzația totuși că nu te simți confortabil cu această perspectivă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 21 aprilie 2018

Ai tendința de a te concentra tot mai mult pe carieră și din această cauză nu mai ai resurse emotionale sau psihice pentru altceva. Este important totuși să faci ceea ce simți că te ajută să menții armonia pe care o trăiești în prezent.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 21 aprilie 2018

Astrele nu sunt de partea ta astăzi. Agitația lor îți dă viața peste cap. Nu reușești să îți îndeplinești niciun obiectiv proiectat. Chiar dacă îți este greu să o iei de la capăt, eșecul din plan personal te forțează să faci asta. De data asta trebuie să ai mai multă încredere în propriile sentimente.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 21 aprilie 2018

Familia te înțelege și te susține, deși îți este greu să accepți că o face într-un mod autentic. De foarte multe ori te simți judecată. Acțiunile tale trec printr-o analiză minuțioasă care nu lasă loc de flexibilitate, mai ales atunci când este vorba de alegerile pe care le faci în plan personal.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 21 aprilie 2018

Nesiguranța emoțională în care trăiești devine din ce în ce mai intensă. Îți dai seama că nicio acțiune pe care o întreprinzi nu își atinge scopul. Ai nevoie de odihnă și de limpezirea gândurilor. Prietenii tind să te dezamăgească la orice pas, iar tu nu mai faci față din punct de vedere emoțional acestor lucruri.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 21 aprilie 2018

Această zi de weekend este potrivită pentru a petrece mai mult timp de calitate doar cu propria persoana. Ideea de introspecție îți surâde în această perioadă încărcată din punct de vedere emoțional. Alegerile în ceea ce privește cariera sunt destul de dificile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 21 aprilie 2018

Visezi cu ochii deschiși la vacanța de vară. Deși știi că mai ai multe lucruri de rezolvat până la acel moment, organizezi totul în detaliu pentru a nu pierde nimic din vedere. Această zi de sâmbătă este dedicată familiei. Timpul alături de cei dragi este mereu de calitate.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 21 aprilie 2018

De cele mai multe ori îndeplinești de bunăvoie dorințele celorlalți, dar asta nu înseamnă că la rândul tău nu ai așteptări sau nevoi. Partenerul tău e iritat de indecizia de care dai dovadă atunci când vine vorba de anumite situații personale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 21 aprilie 2018

Ideea de a fi mai flexibilă nu îți oferă neapărat oportunitatea de a face doar ceea ce simți. Regulile sociale sau cele morale îți ghidează întreaga viață. În cele mai multe planuri ale vieții, te lași acaparată de ”ideea de turmă” și de aceea îți este dificil să te diferențiezi de alte persoane.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 21 aprilie 2018

Atitudinea nonșalantă pe care o ai în raport cu anumite probleme ale societății îi irită pe cei din familie. Dintotdeauna ai fost o fire libertină. Gândurile, emoțiile și prejudecățile pe care le ai sunt mereu expuse într-un mod deliberat, fără a te gândi la consecințe.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 21 aprilie 2018

Energia pe care o emană Luna, astăzi joacă un rol important în viața ta personală. Jovialitatea de care ai parte în relația romantică îți oferă cadrul necesar pentru a descoperi lucruri despre propria persoană. Chiar dacă ziua se anunță plină din punct de vedere afectiv, lucrurile se întâmplă așa cum îți dorești.
Articole astro