Horoscopul zilei de 20 septembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 septembrie 2021

Energia haotică pe care ți-o transmit astăzi planetele te face să treci prin stări de agitație profundă și de neliniște. Este posibil să fie vorba doar de o perioadă agitată din viața ta, iar lucrurile să rămână totuși pe făgașul normal. Ai încredere în tine!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 septembrie 2021

Conflictele de interes care apar între tine și partenerii de afaceri induc o atmosferă de lucru stresantă. În ceea ce privește propriile tabieturi, este important să îți setezi o serie de reguli de care să nu te dezici niciodată. Ai nevoie de schimbări pozitive în viața ta pentru a-ți recupera vitalitatea.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 septembrie 2021

Întrebările pe care le adresezi celor din jur sunt întotdeauna bine intenționate, chiar dacă mesajul transmis poate fi ambiguu pe alocuri. Liniștea și armonia de care ai parte în plan familiar te ajută să descoperi părți frumoase ale vieții de cuplu.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 septembrie 2021

Ești o persoană care se adaptează foarte bine oricărei situații imprevizibile, dar asta face din tine o persoană destul de vulnerabilă. Cei din jur apelează în orice moment al zilei la sprijinul tău, fără însă a se gândi că există posibilitatea să îi refuzi. Iar tu, din păcate, nu ai puterea să o faci.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 septembrie 2021

Exprimarea sinceră a sentimentelor te poate ajuta să rezolvi uşor orice neînţelegere care poate apărea între tine și cei din jur. Modul în care te adaptezi contextelor profesionale te ajută să te remarci, dar acest fapt nu îți garantează și o recompensă la nivel financiar.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 septembrie 2021

Energia Soarelui se îndreaptă către zodia ta și ai senzația că acum poți să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai pozitivă. Deși nu o să renunți niciodată să lupți pentru cei dragi, sunt persoane la care alegi să renunți pentru că aduc energii și vibrații negative în viața ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 septembrie 2021

Acceptarea necondiționată este pilonul principal în cadrul procesului personal de dezvoltare. Alegi să te înconjori de persoane bune, calde, cu un caracter plăcut și care pot aduce o diferență în viața ta. Indiferent de context, nu te lași impresionată de imaginea de ansamblu.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 septembrie 2021

Vibrația acestei zile este una pozitivă. Armonia pe care o trăiești alături de prieteni și de familie te ajută să te echilibrezi din punct de vedere emoțional. Acțiunile tale sunt foarte precise. Te interesezi în orice moment că ținta ta nu este uitată sau nu își pierde din importanță pentru tine.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 septembrie 2021

Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți este dificil să le accesezi acum. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile nevoi. Familia devine din nou prioritară în această perioadă. Alături de cei dragi reușești mereu să privești cu seninătate la sensul propriei vieți.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 septembrie 2021

Nevoia ta de afecțiune este evidentă în această perioadă. Nimic din ceea ce trăiești astăzi nu pare să fie conform planului tău. Cu toate astea, acest lucru nu te deranjează, ci îmbrățișezi cu bucurie și seninătate noua realitate. Ești o persoană care se adaptează foarte bine oricărei situații imprevizibile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 septembrie 2021

Oportunități de invidiat te pun pe gânduri, mai ales că viața de familie rămâne prioritatea ta principală. O discuție sinceră cu partenerul de viață te poate ajuta să iei decizii cu privire la acest aspect. Atunci când vine vorba de modul în care alegi să faci lucrurile, totul trebuie să fie foarte bine gândit și analizat. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 septembrie 2021

În perioada următoare vei căuta să petreci mai mult timp singură. Ai nevoie de momente cu tine. Chiar dacă cei din jur își doresc să îți înțeleagă frustrarea prin care treci, nimeni nu va resimți la aceiași intensitate tot ceea ce trăiești. Dă-ți voie să trăiești totul altfel, cu încredere și deschidere!
Articole astro