Horoscopul zilei de 20 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 septembrie 2020

Conflictele interioare cu care te zbați te forțează să vezi lucrurile cu alți ochi. Simplitatea și banalul își fac loc în viața ta și îți oferă motive palpabile de împlinire, chiar dacă uneori nu ai fost conștientă de acest lucru. Atunci când vine vorba de familie, te gândești că ai nevoie să petreci mai mult timp alături de cei dragi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 septembrie 2020

Iluzia pe care o trăiești atunci când vine vorba de controlul asupra propriei vieți se spulberă rapid în fața imprevizibilului. Te simți epuizată. Îți este teamă că fără să vrei, vei ceda. Venus va aduce mult mai mult romantism în relația ta și apropierea pe care o simți față de partener parcă te ajută să îți menții vitalitatea pe linia de plutire.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 septembrie 2020

Indiferent de obiectivele pe care le ai, știi care este drumul pe care trebuie să mergi. Observând modul în care lucrurile din jurul tău se modelează în funcție de acțiunile tale, devii încrezătoare că până la urmă totul se va armoniza sub forma pe care tu ți-o dorești.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 septembrie 2020

Posesivitatea de care dai dovadă uneori este un aspect negativ pentru echilibrul emoțional dintre tine și partener. Deși recunoști acest lucru, îți este greu să adopți o atitudine mai indulgentă. Ai fost de prea multe ori dezamăgită pentru a putea oferi celor din jur o a doua șansă cu ușurința de altădată.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 septembrie 2020

Atmosfera din familie pare să fie mult mai degajată. Intențiile răutăcioase ale unora dintre membrii ei și-au pierdut din intensitate. Fiecare în parte pare ancorat în propria realitate. Distanțarea pe care o resimți în raport cu o anumită persoană te poate ajuta să ajungi la echilibru în raport cu propriul sine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 septembrie 2020

Dintr-odată te găsești într-o dispoziție foarte apatică. Nu reușești să găsești echilibru în nimic din ceea ce faci. Deși încerci să te minți în acest sens, nu te simți deloc confortabil cu situațiile emoționale intense. Tot ceea ce se întâmplă astăzi va crea confuzie între tine și celelalte persoane cu care ajungi să interacționezi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 septembrie 2020

În perioada următoare vei căuta să petreci mai mult timp singură. Ai nevoie de momente cu tine. Chiar dacă cei din jur își doresc să îți înțeleagă frustrarea prin care treci, nimeni nu va resimți la aceiași intensitate tot ceea ce trăiești. Dă-ți voie să trăiești totul altfel, cu încredere și deschidere!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 septembrie 2020

Obiectivele profesionale primesc astăzi un imbold și vei reuși să finalizezi multe din lucrurile propuse. Deși nu se anunță nimic palpitant în viața personală, evenimentele care au loc între anumiți prieteni te prind și pe tine în ”capcana vârtejului”. 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 septembrie 2020

Comentariile negative la adresa ta continuă să apară, deși tu nu le înțelegi sursa. Este posibil să nu ai un comportament ireproșabil în toate contextele în care te afli, dar îți este greu să accepți modul în care te percep cei din jur. Încrederea în sine joacă un rol esențial în această situație.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 septembrie 2020

Ceea ce trăiești în prezent te face să fii încrezătoare într-un viitor alături de cel iubit. Chiar dacă nimeni nu poate spune despre tine că ești o romantică incurabilă, astăzi nu eziți să îți exprimi sentimentele. Este posibil să fie vorba de o nevoie ascunsă de a primi mai multă afecțiune de la cei din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 septembrie 2020

Ai mari probleme în ceea ce privește luarea deciziilor. Tu îți dorești din ce în ce mai intens să vezi în tine o altă persoană decât cea care ești de fapt. Îți este rușine de propriile gânduri și simți repulsie față de tot ceea ce poți ajunge să gândești uneori. Ai nevoie de reconstruirea încrederii în sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 septembrie 2020

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. Zbuciumul emoțional de care ai avut parte în ultima perioadă începe să se atenueze. Ziua începe cu invitația la o cină romantică. Afecțiunea dintre tine și partener te ajută să simți împlinire în ceea ce privește viața personală.
Articole astro