Horoscopul zilei de 20 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 septembrie 2019

Posesivitatea de care dai dovadă uneori este un aspect negativ pentru echilibrul emoțional dintre tine și partener. Deși recunoști acest lucru, îți este greu să adopți o atitudine mai indulgentă. Ai fost de prea multe ori dezamăgită pentru a putea să oferi celor din jur o a doua șansă cu ușurința de altădată.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 septembrie 2019

Ceea ce trăiești în prezent te face să fii încrezătoare într-un viitor alături de cel iubit. Chiar dacă nimeni nu poate spune despre tine că ești o romantică incurabilă, astăzi nu eziți să îți exprimi sentimentele. Este posibil să fie vorba de o nevoie ascunsă de a primi mai multă afecțiune de la cei din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 septembrie 2019

Ai mari probleme în ceea ce privește luarea deciziilor. Tu îți dorești din ce în ce mai intens să vezi în tine o altă persoană decât cea care ești de fapt. Îți este rușine de propriile gânduri și simți repulsie față de tot ceea ce poți ajunge să gândești uneori. Ai nevoie de reconstruirea încrederii în sine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 septembrie 2019

Luna se află în casa comunicării. Astăzi tot ceea ce ține de acest aspect se va transforma în adevărate probleme. Niciodată nu încerca să îți înfrânezi sentimentele! Ești apreciată în plan profesional, acest lucru este clar, dar asta nu înseamnă că totul trebuie să se învârtă în jurul acestei nevoi de recunoaștere.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 septembrie 2019

Comentariile negative la adresa ta continuă să apară, deși tu nu le înțelegi sursa. Este posibil să nu ai un comportament ireproșabil în toate contextele în care te afli, dar îți este greu să accepți modul în care te percep cei din jur. Încrederea în sine joacă un rol esențial în această situație.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 septembrie 2019

Deși consideri că reușești să transmiți într-un mod fidel informațiile pe care le deții, îți este destul de greu să te faci înțeleasă. La birou îți este din ce în ce mai dificil să îți menții intactă imaginea deoarece zilnic au loc tot felul de conflicte.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 septembrie 2019

Sistemul tău de valori nu este compatibil cu a celor din jur, iar acest fapt va crea întotdeauna disensiuni. Maniera în care îți expui punctul de vedere are o importanță covârșitoare în raport cu impresia pe care o lași persoanelor cu care comunici.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 septembrie 2019

Starea de spirit de pe parcursul acestei zile este fluctuantă. Evenimentele de care ai parte te scot mereu de pe făgășul corect. Îți simți amenințat echilibrul interior. Indiferent de ceea ce spun cei din jur, știi despre sine că ești o persoană perseverentă. Lupți cu înverșunare pentru ceea ce îți dorești.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 septembrie 2019

Chiar dacă drumul de parcurs până la atingerea succesului este întotdeauna anevoios, niciodată nu ai dat înapoi din fața provocărilor. Problemele pe care le ai în familie sunt date la o parte pentru a reuși să te concentrezi asupra carierei.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 septembrie 2019

Tot ceea ce nu este menit să îți satisfacă ego-ul te scoate brutal din zona de confort. Ai grijă la persoanele din jur care încearcă să îți ocupe locul în cadrul echipei în care lucrezi! Nu mai vorbi despre propria viață cu persoane pe care nu le cunoști.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 septembrie 2019

Modul aproape perfect în care ai ajuns să comunici cu cel de lângă tine este de necontestat. La birou alegi să nu îți motivezi prea mult alegerile, deși te deranjează destul de mult că lumea te privește într-un mod îndoielnic.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 septembrie 2019

Indiferent de intențiile pe care le ai, astăzi cu siguranță vei interacționa și cu persoane care te vor subestima, într-un mod sau altul. Ești impasibilă în fața oricărei posibilități de a te consuma psihic. Acum știi cât este de important să îți conservi energia.
Articole astro