Horoscopul zilei de 20 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 septembrie 2018

Relația personală decurge exact așa cum îți doresti. Ceea ce trăiești în prezent te face să fii încrezătoare într-un viitor alături de cel ales. Chiar dacă nimeni nu poate spune despre tine că ești o romantică incurabilă, de cele mai multe ori nu eziți să îți exprimi sentimentele cu o deschidere și o sinceritate nonșalante.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 septembrie 2018

Ești entuziasmată de progresul pe care l-ai facut în carieră. Astăzi ai parte de evenimente neașteptate, dar de o mare importanță pentru tine ca și profesionistă. Tot ceea ce trăiești te va face să resimți mult mai intens deciziile potrivite pe care le-ai luat în legătură cu viața profesională.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 septembrie 2018

Rutina te ajută să te simți confortabil uneori. În aceiași măsură, îți oferă și o listă interminabilă de frustrări. Nu ai crezut niciodată în ideea de schimbare absolută, acum însă iei în considerare o astfel de posibilitate. Pentru propriul echilibru, ai nevoie de un nou început.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 septembrie 2018

Energia intensă pe care ți-o transmit astăzi planetele te face să treci prin stări de agitație profundă și de confuzie. Tot ceea ce se întâmplă te răscolește într-un mod complet nou pentru tine. Ai grijă la persoanele din jur care încearcă să îți ocupe locul în cadrul echipei în care lucrezi!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 septembrie 2018

Egoismul cu care acționează anumite persoane încă reușește să te surprindă. În această perioadă încerci din greu să îți reconsideri poziția față de o anumită persoană. Deși din punct de vedere emoțional te simți pregătită, rațiunea îți oferă destul de multe motive să bați în retragere.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 septembrie 2018

Partenerul tău de viață este pilonul principal atunci când vine vorba de împlinirea ta. Acesta te cunoaște și te acceptă cu toate calitățile și defectele pe care le ai, iar legătura armonioasă dintre voi te ajută să faci față oricărei provocări de care ai parte.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 septembrie 2018

Astrele îți oferă o pauză binemeritată de la toată agitația din jur. Mai mult ca niciodată, acum ai nevoie de independență. Constrângerile, de orice fel, au ajuns să îți îngrădească modul în care te manifești. Nu te simți deloc confortabil cu aceasta stare de sine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 septembrie 2018

O persoană de la birou în care nu poți avea încredere, te va lăsa astăzi cu o mulțime de taskuri pe cap. Iresponsabilitatea de care dă dovadă te face să îți pierzi controlul. Deși nu îți este caracteristic acest comportament, alegi să vorbești cu superiorul vostru despre situația creată.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 septembrie 2018

Un anumit schimb de replici te va face astăzi să îți reconsideri poziția în raport cu o persoană importantă pentru tine. Deși nu îți dorești deloc asta, este posibil să ai o reacție ușor exagerată. Acest comportament denotă faptul că relația pe care o ai cu persoana în cauză nu este una autentică.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 septembrie 2018

În anumite contexte în care te vei afla astăzi la birou, îți va fi pusă la îndoială integritatea. Alegi să nu îți motivezi prea mult alegerile. Fiecare este liber să creadă ce vrea. Acest tip de interacțiuni te încarcă negativ, iar tu te ferești ca acest lucru să se întâmple.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 septembrie 2018

Atunci când nimic din ceea ce se întâmplă nu îți oferă posibilitatea de a alege, ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere, însă trebuie să te bazezi și pe intuiție. Prezența preponderentă a lui Mercur aduce haosul în viața ta. Mai ales astăzi, resimți aceasta stare de sine la o intensitate destul de mare.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 septembrie 2018

Deși consideri că reușești să transmiți într-un mod fidel informațiile pe care le deții, îți este destul de greu să te faci înțeleasă. Sistemul tău de valori nu este compatibil cu a celor din jur. La birou îți este din ce în ce mai greu să îți menții intactă imaginea deoarece zilnic au loc tot felul de conflicte.
Articole astro