Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 octombrie 2021

Pretențiile pe care le au cei din jur de la persoana ta par să devină tot mai exigente cu fiecare zi care trece. Din păcate, nu știi exact cum trebuie să acționezi în această situație. Îți este teamă să nu fii înțeleasă greșit. Cu toate astea, vei alege să pui propriul bine pe primul loc.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 octombrie 2021

Știi cum să menții o atmosferă placută la locul de muncă și acest lucru te ajută să-ți crești productivitatea. Ai grijă la prietenii falși care te înconjoară! Această zi de miercuri pare să fie destul de intensă în plan emoțional. Ai parte de provocări la orice pas, dar ești mereu sigură pe propriile acțiuni.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 octombrie 2021

Indiferent de ceea ce spun cei din jur, știi despre sine că ești și o persoană perseverentă. Lupți cu înverșunare pentru ceea ce îți dorești. Chiar dacă drumul de parcurs până la atingerea succesului este întotdeauna anevoios, niciodată nu ai dat înapoi din fața provocărilor.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 octombrie 2021

Jupiter se află în casa comunicării. Astăzi tot ceea ce ține de acest aspect se va transforma în adevărate probleme. Niciodată nu încerca să îți înfrânezi sentimentele! Astrele îți oferă o pauză binemeritată de la tot ceea ce se întâmplă în viața sentimentală.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 octombrie 2021

Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, întotdeauna îți dai seama de importanța lor. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional de care va trebui să profiți indiferent de starea ta spirit de la momentul respectiv.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 octombrie 2021

Un Venus destul de ”tacticos” te va îndemna să faci lucruri care nu te caracterizează. Înainte de a spune ceea ce crezi, gândește-te la consecințele pe care le pot avea cuvintele tale! Te apropii cu ușurință de persoane pe care abia le cunoști deoarece ești o fire caldă și agreabilă din punct de vedere social.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 octombrie 2021

Indiferent de intențiile pe care le ai, astăzi cu siguranță vei interacționa și cu persoane care te vor subestima, într-un mod sau altul. Ești impasibilă în fața oricărei posibilități de a te consuma psihic. Acum știi cât este de important să îți conservi energia.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 octombrie 2021

Atunci când te afli în impas, ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere, însă trebuie să te bazezi și pe intuiție. Jupiter se află în casa comunicării. Astăzi tot ceea ce ține de acest aspect se va transforma în adevărate probleme. Niciodată nu încerca să îți înfrânezi sentimentele!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 octombrie 2021

Comportamentul tău este atât de ”alunecos” încât nimeni, niciodată nu își poate da seama de ceea ce gândești cu adevărat. Te ascunzi în spatele unor replici clișeice, mimezi starea de bine când în minte ai total alt gen de reacție pe care vrei să o înfrânezi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 octombrie 2021

Chiar dacă inconștientul te pune întotdeauna față în față cu mecanisme de apărare pe care nu reușești să le înțelegi, accepți să te lași ”apărată”. În ceea ce privește anumite persoane, nu reușești să mai faci niciun pas pentru armonia dintre tine și ele.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 octombrie 2021

Deși ”aripile schimbării” par să fie cu totul descătușate în ceea ce te privește, tu nu simți că dorești acest lucru. Rutina pe care o trăiești zi de zi te ajută să rămâi într-o zona de confort. Cariera va fi o oază de împlinire de rezervă deoarece acum îți dorești să te afli mai mult în mijlocul celor dragi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 octombrie 2021

Pentru a rămâne motivată să faci lucrurile așa cum trebuie, ai nevoie de planuri foarte bine puse la punct. Chiar dacă este vorba de carieră sau de viața personală, totul ți se prezintă într-o formă complicată pentru ca aportul tău în armonizarea lucrurilor să fie unul considerabil.
Articole astro