Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 octombrie 2019

Energia haotică pe care ți-o transmit astăzi planetele te face să treci prin stări de agitație profundă și de neliniște. Este posibil să fie vorba doar de o perioadă agitată din viața ta, iar lucrurile să rămână totuși pe făgașul normal. Ai încredere în tine!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 octombrie 2019

Încearcă să ”citești” într-un mod mai fidel intențiile celor din jur. Dacă în familie apar tensiuni, de orice natură, încearcă să eviți atitudinea defensivă. Comentariile pe care le faci în raport cu mai mult aspecte organizatorice îi irită pe cei din jur. Sunt mulți cei care nu au încredere în abilitățile tale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 octombrie 2019

Ești o persoană care se adaptează foarte bine oricărei situații imprevizibile. Fără să îți dai seama de acest aspect, îți pui singură piedici atunci când vine vorba de carieră. Încrederea absolută pe care o oferi anumitor persoane din anturajul de la muncă te face să fii vulnerabilă în fața șefilor.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 octombrie 2019

Sistemul tău de valori, de cele mai multe ori nu este compatibil cu a celor din jur. Nimic din ceea ce trăiești astăzi nu pare să fie conform planului tău. Nevoia ta de afecțiune este evidentă în această perioadă, dar nu sunt mulți cei care te vor ajuta să te simți iubită și apreciată.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 octombrie 2019

Prezența preponderentă a lui Mercur aduce haosul în viața ta. Mai ales astăzi, resimți aceasta stare de sine la o intensitate destul de mare. Modul în care reușești să vorbești despre propriile sentimente te diferențiează în mod evident de ceilalți colegi de la birou. Această deschidere nu pare să fie acceptată de superiori.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 octombrie 2019

Nu ai crezut niciodată în ideea de schimbare absolută, acum însă iei în considerare o astfel de posibilitate. Pentru propriul echilibru, ai nevoie de un nou început. În anumite contexte în care te vei afla astăzi la locul de muncă, îți va fi pusă la îndoială integritatea.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 octombrie 2019

Luna se află în casa comunicării. Astăzi tot ceea ce ține de acest aspect se va transforma în adevărate probleme. Niciodată nu încerca să îți înfrânezi sentimentele! Tot ceea ce trăiești te va face să resimți mult mai intens deciziile potrivite pe care le-ai luat în legătură cu viața profesională.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 octombrie 2019

Energia pe care ți-o transmit astăzi planetele te face să treci prin stări de agitație profundă, de confuzie, de neliniște. Tot ceea ce se întâmplă te răscolește într-un mod complet nou pentru tine. Ai grijă la persoanele din jur care încearcăsă îți ocupe locul în cadrul echipei în care lucrezi!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 octombrie 2019

Mai mult ca niciodată, acum ai nevoie de independență. Constrângerile, de orice fel, au ajuns să îți îngrădească modul în care te manifești. Nu te simți deloc confortabil cu aceasta stare de sine. Firea ta sensibilă are de suferit astăzi din cauza unui conflict care are loc în familie.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 octombrie 2019

Sunt multe situații care în-afară de provocări, aduc și multe frustrări în viața ta.  Tabieturile sănătoase, precum mișcarea în aer liber și masa de dimineață, încep să prindă contur și în viața ta. Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat să iei o decizie în acest sens.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 octombrie 2019

Sentimentele pe care le nutrești pentru partener sunt autentice și arată o implicare emoțională pe termen lung. Indiferent de obstacolele pe care le întâmpinați ca și cuplu, pentru tine sunt esențiale recunoașterea și afecțiunea pe care le resimți doar alături de cel ales.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 octombrie 2019

Deși uneori nu pari să fii conștientă de acest aspect, nu toate lucrurile sunt ușor de îndeplinit. Este posibil ca pe alocuri să te simți epuizată. Îți dorești multe lucruri pentru tine și pentru cei dragi, dar de cele mai multe ori viața se scurge în propriul său ritm.
Articole astro