Horoscopul zilei de 20 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 octombrie 2018

Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți este dificil să le accesezi acum. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile nevoi. Familia devine din nou prioritară în această perioadă. Alături de cei dragi reușești mereu să privești cu seninătate la sensul propriei vieți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 octombrie 2018

Atunci când te afli în impas ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere, însă trebuie să te bazezi și pe intuiție. Jupiter se află în casa comunicării. Astăzi tot ceea ce ține de acest aspect se va transforma în adevărate probleme. Niciodată nu încerca să îți înfrânezi sentimentele!  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 octombrie 2018

Faptul că alegi să fii mai puțin tolerantă cu toți cei din jur face parte dintr-un proces de dezvoltare personală intens. Astăzi te simți mult mai atrasă de idea de familie decât de obicei. Dedicarea și timpul pe care le oferi celor dragi te ajută să simți că trăiești în deplină armonie cu toți care într-adevăr contează.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 octombrie 2018

Tu îți dorești din ce în ce mai intens să te simți o altă persoană. Ai nevoie de reconstruirea încrederii în sine și o să faci tot ceea ce este nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple. Procesul acesta este unul de durată, însă cu siguranță te va ajuta să îți recapeți vitalitatea de altădată.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 octombrie 2018

Firea dinamică și energică te orientează întotdeauna către acțiune. În această perioadă chiar reușești să te faci remarcată de superiori și acesta va fi primul gând cu care te vei trezi. Ești o persoană comunicativă care își exprimă cu ușurință emoțiile, dar această deschidere nu te ajută în toate contextele în care te vei afla.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 octombrie 2018

Relațiile cu cei din jur vor reprezenta punctul central al vieții tale. Alegeri neinspirate, mustrări de conștiință, regrete, toate astea îți vor întări ideea că nu vei reuși niciodată să ai parte de autenticitate în plan personal. Toți cei pe care îi cunoști te-au dezamăgit sau o vor face, mai devreme sau mai târziu.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 octombrie 2018

Nesiguranța pe care o resimți astăzi îți va invada sufletul și rațiunea. Nu reușești să îți dai seama care este sursa acestei anxietăți profunde. În plan profesional, deși te simți măgulită de toți cei care doresc să îți ofere ajutorul, nu te simți pregătită încă să îl accepți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 octombrie 2018

Sunt persoane în viața ta care poate merită o a doua șansă. Îți este frică totuși să le-o oferi. Ai fost de prea multe ori dezamăgită pentru ca acest lucru să poți să îl faci cu ușurința de altădată. Și chiar dacă este vorba despre o altă șansă, știi că sunt multe lucruri care vor rămâne exact la fel.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 octombrie 2018

Vitalitatea și buna dispoziție îți înfrumusețeaza ziua încă din primele ore la dimineții. Reușești să treci peste toate provocările de care ai parte. Începi să te simți motivată să schimbi ceva și la ritmul de viață. Te gândești tot mai serios la toate demersurile pe care vrei să le faci în acest sens.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 octombrie 2018

Nevoia ta de afecțiune este evidentă în această perioadă. Nimic din ceea ce trăiești astăzi nu pare să fie conform planului tău. Cu toate astea, acest lucru nu te deranjează, ci îmbrățișezi cu entuziasm și bucurie noua realitate. Ești o persoană care se adaptează foarte bine oricărei situații imprevizibile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 octombrie 2018

Te simți obosită psihic. Reacțiile tale în raport cu orice se întâmplă astăzi în jurul tău sunt peste măsură de exagerate. Și acesta este un indiciu că ai nevoie de repaus. Faptul că uneori nu te simți utilă pentru persoanele importante pentru tine are un efect negativ asupra încrederii în sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 octombrie 2018

Sunt multe situații care în-afară de provocări, aduc și multe frustrări în viața ta. Chiar dacă te ghidezi mereu după propriul sistem de valori, natura întâmplărilor de care ai parte continuă să te intrige. În viața personală atmosfera începe să fie din nou tensionată. Acum ai și mai multe motive să te retragi în propria lume.
Articole astro