Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 noiembrie 2021

Indiferent de dilemele de care ai parte, expunerea sinceră a sentimentelor cu siguranță te poate ajuta să găsești răspunsurile de care ai nevoie. Deși ești conștientă de acest lucru, alegi să nu o faci. Mai ales în această perioadă a vieții, îți este mult prea teamă de ideea acestui compromis emoțional.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 noiembrie 2021

Constrângerile, de orice fel, au ajuns să îți îngrădească modul în care te manifești. Nu te simți deloc confortabil în această situație, dar totuși încerci să fii cât se poate de diplomată. Neînțelegerile de la birou te ajută să te analizezi și din alte perspective.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 noiembrie 2021

Atunci când te afli în impas, ai nevoie și de sfatul persoanelor dragi, însă știi că cel mai important este să te bazezi pe intuiție. Saturn se află în casa comunicării. Astăzi tot ceea ce ține de acest aspect se poate transforma într-o adevărată provocare.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 noiembrie 2021

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. Zbuciumul emoțional de care ai avut parte în ultima perioadă începe să se atenueze. Ziua începe cu invitația la o cină romantică. Afecțiunea dintre tine și partener te ajută să simți împlinire în ceea ce privește viața personală.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 noiembrie 2021

Chiar dacă te ghidezi mereu după propriul sistem de valori, natura întâmplărilor de care ai parte continuă să te intrige. Este posibil ca în anumite circumstanțe să fie mult mai dificil să îți faci auzite opiniile. Perseverența este esențială în viața profesională.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 noiembrie 2021

Sunt persoane în viața ta care poate merită o a doua șansă, indiferent de tot ceea ce s-a petrecut cândva între voi. Îți este frică totuși să le-o oferi. Ai fost de prea multe ori dezamăgită pentru ca acest lucru să poți să îl faci cu ușurința de altădată.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 noiembrie 2021

La birou alegi să faci lucrurile în maniera în care ești obișnuită. Înainte de a spune ceea ce crezi, gândește-te la consecințele pe care le pot avea cuvintele tale! Te apropii cu ușurință de persoane pe care abia le cunoști deoarece ești o fire caldă și agreabilă din punct de vedere social.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 noiembrie 2021

Un Venus destul de „tacticos” te va îndemna să faci lucruri care nu te caracterizează. Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți este dificil să le accesezi acum. Ai nevoie de odihnă și de timp pentru tine și pentru propriile nevoi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 noiembrie 2021

Pentru a rămâne motivată să faci lucrurile așa cum trebuie, ai nevoie de planuri foarte bine puse la punct. Chiar dacă este vorba de carieră sau de viața personală, totul ți se prezintă într-o formă complicată pentru ca aportul tău în armonizarea lucrurilor să fie unul considerabil.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 noiembrie 2021

În ceea ce privește anumite persoane, nu reușești să mai faci niciun pas pentru armonia dintre tine și ele. Ești ”blocată” în lucrurile care te-au rănit și totul este analizat prin acest filtru. Este de preferat să ieși din anumite relații înainte de a ajunge să îți negi în totalitate emoțiile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 noiembrie 2021

Astăzi alegi să faci unele compromisuri destul de importante pentru relația personală pe care o ai deoarece îți lipsește armonia de altădată. Cu toate astea, este important să vezi dincolo de ele. O dinamică caracterizată de compromisuri nu este ceea ce îți dorești pentru sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 noiembrie 2021

Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, întotdeauna îți dai seama de importanța lor. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional de care va trebui să profiți indiferent de starea ta spirit de la momentul respectiv.
Articole astro