Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 noiembrie 2020

Indiferent de intențiile pe care le ai, astăzi cu siguranță vei interacționa și cu persoane care te vor subestima, într-un mod sau altul. Ești impasibilă în fața oricărei posibilități de a te consuma psihic. Acum știi cât este de important să îți conservi energia.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 noiembrie 2020

Astrele îți oferă o pauză binemeritată de la tot ceea ce se întâmplă în viața sentimentală. Mai mult ca niciodată, acum ai nevoie de independență. Simți cum te ”sufoci” din cauza presiunilor sociale. Indiferent de ceea ce vor insinua cei din jurul tău, te retragi din mediul social doar pentru că ești prea obosită psihic.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 noiembrie 2020

Atmosfera din familie pare să fie mult mai degajată. Intențiile răutăcioase ale unora dintre membrii ei și-au pierdut din intensitate. Fiecare în parte pare ancorat în propria realitate. Distanțarea pe care o resimți în raport cu o anumită persoană te poate ajuta să ajungi la echilibru în raport cu propriul sine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 noiembrie 2020

Nevoia ta de afecțiune este evidentă în această perioadă. Nimic din ceea ce trăiești astăzi nu pare să fie conform planului tău. Cu toate astea, acest lucru nu te deranjează, ci îmbrățișezi cu bucurie și seninătate noua realitate. Ești o persoană care se adaptează foarte bine oricărei situații imprevizibile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 noiembrie 2020

Posesivitatea de care dai dovadă uneori este un aspect negativ pentru echilibrul emoțional dintre tine și partener. Deși recunoști acest lucru, îți este greu să adopți o atitudine mai indulgentă. Ai fost de prea multe ori dezamăgită pentru a putea să oferi celor din jur o a doua șansă cu ușurința de altădată.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 noiembrie 2020

Dintr-odată te găsești într-o dispoziție foarte apatică și nu reușești să găsești echilibru în nimic din ceea ce faci. Deși încerci să te minți în acest sens, nu te simți deloc confortabil cu situațiile emoționale intense. Tot ceea ce se întâmplă astăzi va crea confuzie între tine și celelalte persoane cu care ajungi să interacționezi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 noiembrie 2020

Deși astăzi vei încerca să nu fii conflictuală, este posibil ca anumiți factori să îngreuneze accesarea unei stări interioare calme și rezonabile. În relația personală te lași absorbită de ideile partenerului. Modul în care acesta privește viața, ți se potrivește perfect. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 noiembrie 2020

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. Zbuciumul emoțional de care ai avut parte în ultima perioadă începe să se atenueze. Ziua începe cu invitația la o cină romantică. Afecțiunea dintre tine și partener te ajută să simți împlinire în ceea ce privește viața personală.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 noiembrie 2020

Modul în care te implici în toate inițiativele pe care le ai nu lasă celor din jur posibilitatea de a-și expune punctul de vedere. Mintea ta ține mereu pasul cu schimbările care apar de la un moment la altul. Ziua aceasta de final de săptămână este pentru tine cea mai dificilă din punct de vedere emoțional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 noiembrie 2020

Sentimentele pe care le nutrești pentru partener sunt sincere și autentice și denotă o implicare pe termen lung. Energia Soarelui se îndreaptă către zodia ta și ai senzația că în sfârșit poți să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai pozitivă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 noiembrie 2020

Ai mari probleme în ceea ce privește luarea deciziilor. Tu îți dorești din ce în ce mai intens să vezi în tine o altă persoană decât cea care ești de fapt. Îți este rușine de propriile gânduri și simți repulsie față de tot ceea ce poți ajunge să gândești uneori. Ai nevoie de reconstruirea încrederii în sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 noiembrie 2020

Pe parcursul acestei zile reușești să te calibrezi la nivel emoțional într-o manieră în care nu ai mai făcut-o până acum. Anxietatea trăită în ultima perioadă te ajută acum să vezi lucrurile cu mai multă claritate. Acum ai în minte obiective bine definite și totul din jur ți se pare mult mai accesibil.
Articole astro