Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 noiembrie 2019

Modul în care te implici în toate inițiativele pe care le ai nu lasă celor din jur posibilitatea de a-și expune punctul de vedere. Mintea ta ține mereu pasul cu schimbările care apar de la un moment la altul. Ziua aceasta din mjlocul săptămânii este pentru tine cea mai dificilă din punct de vedere emoțional.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 noiembrie 2019

Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, întotdeauna îți dai seama de importanța lor. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional de care va trebui să profiți indiferent de starea ta spirit de la momentul respectiv.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 noiembrie 2019

Mișcarea ciclică a astrelor te face să treci prin stări care fluctuează destul de mult. Persoanele din jur se indispun destul de repede atunci când treci de la furie la zâmbet sau la disponibilitate afectivă, dar sunt destul de înțelegătoare în raport cu ceea ce trăiești. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 noiembrie 2019

Sunt persoane în viața ta care poate merită o a doua șansă. Îți este frică totuși să le-o oferi. Ai fost de prea multe ori dezamăgită pentru ca acest lucru să poți să îl faci cu ușurința de altădată. Și chiar dacă este vorba despre o altă șansă, știi că sunt multe lucruri care vor rămâne exact la fel.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 noiembrie 2019

Nevoia ta de afecțiune este evidentă în această perioadă. Atunci când vine vorba de partea emoțională, nimic din ceea ce trăiești astăzi nu pare să fie conform planului tău. Cu toate astea, acest lucru nu te deranjează, ci îmbrățișezi cu entuziasm și bucurie noua realitate.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 noiembrie 2019

Starea de spirit de pe parcursul acestei zile este fluctuantă. Evenimentele de care ai parte te scot mereu de pe făgășul corect. Îți simți amenințat echilibrul interior. Faci eforturi considerabile pentru a acționa rațional. Această zi este complet nepotrivită pentru luarea deciziilor.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 noiembrie 2019

Ești o persoană care se adaptează foarte bine oricărei situații imprevizibile. Superficialitatea cu care reușești să privești anumite situații conflictuale în care te vei afla, îți conservă energia și te ajută să te focusezi doar pe acele contexte care chiar au un impact asupra vieții tale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 noiembrie 2019

Indiferent de ceea ce spun cei din jur, știi despre sine că ești și o persoană perseverentă. Lupți cu înverșunare pentru ceea ce îți dorești. Chiar dacă drumul de parcurs până la atingerea succesului este întotdeauna anevoios, niciodată nu ai dat înapoi din fața provocărilor.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 noiembrie 2019

Ești o persoană comunicativă care își exprimă cu ușurință emoțiile, dar această deschidere nu te va ajuta astăzi în contextele în care te vei afla. Constrângerile, de orice fel, au ajuns să îți îngrădească modul în care te manifești. Nu te simți deloc confortabil în această situație, dar totuși încerci să fii cât se poate de diplomată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 noiembrie 2019

Îți dorești din ce în ce mai intens să te simți o altă persoană. Ai nevoie de reconstruirea încrederii în sine și o să faci tot ceea ce este nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple. Procesul acesta este unul de durată, însă cu siguranță te va ajuta să îți recapeți vitalitatea psihică de altădată.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 noiembrie 2019

Atunci când te afli în impas, ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere, însă trebuie să te bazezi și pe intuiție. Jupiter se află în casa comunicării. Astăzi tot ceea ce ține de acest aspect se va transforma în adevărate probleme. Niciodată nu încerca să îți înfrânezi sentimentele!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 noiembrie 2019

Astrele îți oferă o pauză binemeritată de la tot ceea ce se întâmplă în viața sentimentală. Mai mult ca niciodată, acum ai nevoie de independență. Simți cum te ”sufoci” din cauza presiunilor sociale. Indiferent de ceea ce vor insinua cei din jurul tău, te retragi din mediul social doar pentru că ești prea obosită psihic.
Articole astro