Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 noiembrie 2018

Starea de spirit pe parcursul acestei este fluctuantă. Evenimentele de care ai parte te scot mereu de pe făgășul corect. Îți simți amenințat echilibrul interior. Faci eforturi considerabile pentru a acționa rațional. Această zi este complet nepotrivită pentru luarea deciziilor.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 noiembrie 2018

Indiferent de ceea ce spun cei din jur, știi despre sine că ești și o persoană perseverentă. Lupți cu înverșunare pentru ceea ce îți dorești. Chiar dacă drumul de parcurs până la atingerea succesului este întotdeauna anevoios, niciodată nu ai dat înapoi din fața provocărilor.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 noiembrie 2018

Astrele îți oferă o pauză binemeritată de la tot ceea ce se întâmplă în viața sentimentală. Mai mult ca niciodată, acum ai nevoie de independență. Constrângerile, de orice fel, au ajuns să îți îngrădească modul în care te manifești. Nu te simți deloc confortabil cu aceasta stare de sine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 noiembrie 2018

Deși ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii destul de implacabilă. Faptul că alegi să fii mai puțin tolerantă face parte dintr-un proces de dezvoltare personală intens. Astăzi te simți mult mai atrasă de idea de familie decât de obicei.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 noiembrie 2018

Deși consideri că reușești să transmiți într-un mod fidel informațiile pe care le deții, în raport cu cei cu care lucrezi zi de zi îți este destul de greu să te faci înțeleasă. Schimbările bruște de care ai parte în plan personal te scot cu brutalitate din zona de confort.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 noiembrie 2018

În aceste momente tensionate pe care le trăiești este esențial să te ”calibrezi” în funcție de ceea ce simți. Chiar dacă anumite persoane din viața ta au tendința de a te judeca și de a pune la zid cu fiecare ocazie, este important să nu te lași atrasă în acest joc.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 noiembrie 2018

Propriile nevoi sunt diminuate ca și importanță, tocmai pentru a se potrivi cât mai bine acțiunilor altruiste pe care le întreprinzi. Evenimentele din această zi au o mare încărcătură emoțională pentru tine. Acest lucru se întâmplă și din cauza modului în care tu îți expui vulnerabilitatea.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 noiembrie 2018

Fără să îți dai seama de acest aspect, îți pui singură piedici atunci când vine vorba de carieră. Încrederea absolută pe care o oferi anumitor persoane din anturajul de la muncă te face să fii vulnerabilă în fața șefilor. Încearcă să ”citești” într-un mod mai fidel intențiile celor din jur!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 noiembrie 2018

Venus se află în casa comunicării. Astăzi tot ceea ce ține de acest aspect se va transforma în adevărate probleme. Sistemul tău de valori nu este compatibil cu a celor din jur. Problemele pe care le ai în familie sunt date la o parte pentru a reuși să te concentrezi asupra carierei.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 noiembrie 2018

Recunoșterea propriilor sentimente te ajută să găsești echilibrul în raport cu propria lume interioară. Un Saturn agitat va ”plana” deasupra ta. Deși nu reușești să te adaptezi așa cum ți-ai dori schimbărilor care au loc la birou, faci tot ceea ce ține de tine pentru ca acest proces să fie unul armonios.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 noiembrie 2018

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. Zbuciumul emoțional de care ai avut parte în ultima perioadă începe să se atenueze. Ziua începe cu invitația la o cină romantică. Afecțiunea dintre tine și partener te ajută să simți împlinire în ceea ce privește viața personală.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 noiembrie 2018

Energia difuză pe care ți-o transmit astăzi planetele te face să treci prin stări de agitație profundă și de confuzie. Tot ceea ce se întâmplă te răscolește într-un mod complet nou pentru tine. Ai grijă la persoanele din jur care încearcă să îți ocupe locul în cadrul echipei în care lucrezi!  
Articole astro