Horoscopul zilei de 20 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 martie 2021

Astăzi tot ceea ce ține de comunicare se va transforma în adevărate probleme. Niciodată nu încerca să îți înfrânezi sentimentele!  Începi să te simți motivată să schimbi ceva și la ritmul de viață. Te gândești tot mai serios la toate demersurile pe care vrei să le faci în acest sens.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 martie 2021

În perioada următoare vei căuta să petreci mai mult timp singură. Ai nevoie de momente cu tine. Chiar dacă cei din jur își doresc să îți înțeleagă frustrarea prin care treci, nimeni nu va resimți la aceiași intensitate tot ceea ce trăiești. Dă-ți voie să trăiești totul altfel, cu încredere și deschidere!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 martie 2021

Modul în care te implici în toate inițiativele pe care le ai nu lasă celor din jur posibilitatea de a-și expune punctul de vedere. Mintea ta ține mereu pasul cu schimbările care apar de la un moment la altul. Ziua aceasta din mjlocul săptămânii este pentru tine cea mai dificilă din punct de vedere emoțional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 martie 2021

”Căderile” pe care le vei trăi te ajută să simplifici lucrurile în favoarea ta. Ai nevoie să revizuiești anumite aspecte organizatorice pentru a evita să mai ajungi în impas. Ai dispoziție de flirt, vei ieși mult cu prietenii și vei încerca să te remarci în orice context în care te vei afla.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 martie 2021

Indiferent de intențiile pe care le ai, astăzi cu siguranță vei interacționa și cu persoane care te vor subestima, într-un mod sau altul. Ești impasibilă în fața oricărei posibilități de a te consuma psihic. Acum știi cât este de important să îți conservi energia.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 martie 2021

Stimularea intelectuală pe care o primești din partea astrelor te ajută să te clasezi detașat în fața celor cu care concurezi la birou. Împlinirea profesională este pentru tine principalul obiectiv pentru anul în curs. Faci tot ceea ce este necesar pentru ca visurile tale să ajungă realitate.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 martie 2021â

Încearcă să ”citești” într-un mod mai fidel intențiile celor din jur. Dacă în familie apar tensiuni, de orice natură, încearcă să eviți atitudinea defensivă. Comentariile pe care le faci în raport cu mai mult aspecte organizatorice îi irită pe cei din jur. Sunt mulți cei care nu au încredere în abilitățile tale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 martie 2021

Faptul că uneori nu te simți utilă pentru persoanele importante pentru tine are un efect negativ asupra încrederii în sine. Nevoia ta de afecțiune este evidentă în această perioadă. Nimic din ceea ce trăiești astăzi nu pare să fie conform planului tău. Totuși reușești să te adaptezi foarte bine oricărei situații imprevizibile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 martie 2021

Având în centrul energiilor planetele Saturn și Pluto, această perioadă este caracterizată de aventură și riscuri. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Deși unele posibile scenarii te fac să îți înfrânezi acțiunile, sunt situații în care faci doar ceea ce simți.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 martie 2021

Comportamentul tău este atât de ”alunecos” încât nimeni, niciodată nu își poate da seama de ceea ce gândești cu adevărat. Te ascunzi în spatele unor replici clișeice, mimezi starea de bine când în minte ai total alt gen de reacție pe care vrei să o înfrânezi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 martie 2021

Luna plină prezentă astăzi în casa familiei îți oferă posibilitatea de a privi cu sinceritate spre propriul cămin. Eliberarea psiho-emoțională de care ai parte alături de cei dragi te ajută constant să îți recalibrezi starea de spirit. Orice proces de dezvoltare personală în care te afli este de lungă durată.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 martie 2021

Vitalitatea și buna dispoziție îți înfrumusețeaza ziua încă din primele ore la dimineții. Datorită unei întâmplări total imprevizivibile, astăzi devii conștientă de un lucru evident, și anume că nu tot ceea ce îți dorești trebuie să pornească dintr-un loc anume predefinit.
Articole astro