Horoscopul zilei de 20 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 martie 2020

Pentru a rămâne motivată să faci lucrurile așa cum trebuie, ai nevoie de planuri foarte bine puse la punct. Chiar dacă este vorba de carieră sau de viața personală, totul ți se prezintă într-o formă complicată pentru ca aportul tău în armonizarea lucrurilor să fie unul considerabil.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 martie 2020

Chiar dacă inconștientul te pune întotdeauna față în față cu mecanisme de apărare pe care nu reușești să le înțelegi, accepți să te lași ”apărată”. În ceea ce privește anumite persoane, nu reușești să mai faci niciun pas pentru armonia dintre tine și ele.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 martie 2020

Este inutil să insiști asupra unor lucruri care nu vor lua niciodată forma emoțională pe care ți-o dorești, mai ales în acele situații sau contexte pe care tu oricum nu le poți controla. Alegi să faci unele compromisuri destul de importante pentru relația personală pe care o ai deoarece îți lipsește armonia de altădată.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 martie 2020

Faptul că uneori nu te simți utilă pentru persoanele importante pentru tine are un efect negativ asupra încrederii în sine. Chiar dacă te ghidezi mereu după propriul sistem de valori, natura întâmplărilor de care ai parte continuă să te intrige. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 martie 2020

Flexibilitatea profesională te poate ajuta să atragi de partea ta persoane cheie care îți pot ”netezi” drumul spre succes. În perioada următoare vei căuta să petreci mai mult timp singură. Ai nevoie de momente doar cu tine. Ai nevoie să te reculegi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 martie 2020

Cei din jur nu mai au în tine încrederea de altădată și trebuie să faci tot ceea ce este necesar pentru ca lucrurile să se schimbe. Eșecurile persoanei iubite sunt resimțite ca fiind propriile eșecuri. Atunci când vine vorba de activitatea de la birou, a cere părerea celorlalți colegi poate să denote deschidere din partea ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 martie 2020

Nivelul de adrenalină de pe parcursul acestei zile este ceva ce nu ai mai experimentat până în momentul de față, dar nu negi faptul că senzația pe care o trăiești îți face plăcere. Energia Soarelui se îndreaptă către zodia ta și ai senzația că în sfârșit poți să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai pozitivă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 martie 2020

Reacțiile tale în raport cu orice se întâmplă astăzi în jurul tău sunt peste măsură de exagerate. Acesta este un indiciu că ai nevoie de repaus, mai ales în plan psihic. Suportul emoțional pe care îl primești sau nu de la cei dragi este și el definitoriu pentru echilibrul tău.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 martie 2020

Te dezici de toate inhibițiile care te caracterizează și faci doar ceea ce simți. Entuziasmul cu care trăiești orice mică bucurie a vieții face din tine o persoană jovială și pozitivă. Gândurile negative sau neconstructive sunt eliminate cu succes din mintea ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 martie 2020

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. Zbuciumul emoțional de care ai avut parte în ultima perioadă începe să se atenueze. Ziua începe cu invitația la o cină romantică. Afecțiunea dintre tine și partener te ajută să simți împlinire în ceea ce privește viața personală.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 martie 2020

Chiar și atunci când determinarea care ți-e caracteristică ”suferă” schimbări de intensitate din cauza oboselii psihice, nu te lași controlată în vreun fel de acest aspect. Te focusezi doar pe ceea ce ai de făcut. Începutul acesta de zi aduce vești bune în plan personal.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 martie 2020

Nevoia ta de afecțiune este evidentă în această perioadă. Nimic din ceea ce trăiești astăzi nu pare să fie conform planului tău. Cu toate astea, acest lucru nu te deranjează, ci îmbrățișezi cu bucurie și seninătate noua realitate. Ești o persoană care se adaptează oricărei situații imprevizibile.
Articole astro