Horoscopul zilei de 20 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 martie 2019

Acțiunile pe care le întreprinzi sunt dictate de ceea ce simți. Cu toate astea, ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești propunerilor pe care le ai. Nivelul de adrenalină de pe parcursul acestei zile este ceva ce nu ai mai experimentat până în momentul de față, dar nu negi faptul că senzația pe care o trăiești îți face plăcere.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 martie 2019

Sentimentele pe care le nutrești pentru partener sunt sincere și autentice și denotă o implicare pe termen lung. Energia Soarelui se îndreaptă către zodia ta și ai senzația că în sfârșit poți să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai pozitivă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 martie 2019

Vei fi nevoită să treci prin tot felul de contexte care îți provoacă o senzație de zbucium interior. Cei din jur nu mai au în tine încrederea de altădată și trebuie să faci tot ceea ce este necesar pentru ca lucrurile să se schimbe. Ai nevoie de un restart în ceea ce privește anumite relații de prietenie.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 martie 2019

Oportunități de invidiat te pun pe gânduri, mai ales că viața de familie rămâne prioritatea ta principală. O discuție sinceră cu partenerul de viață te poate ajuta să iei decizii cu privire la acest aspect. Atunci când vine vorba de modul în care alegi să faci lucrurile, totul trebuie să fie foarte bine gândit și analizat. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 martie 2019

La birou apar noi oportunități de implicare în proiecte de mare anvergură, dar firea capricioasă te face întotdeauna să consideri că nimic nu este suficient pentru tine. Îți plac lucrurile servite pe tavă. Din păcate, o astfel de atitudine este în dezavantajul în toate contextele vieții.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 martie 2019

Astăzi este posibil să te simți vulnerabilă și expusă din cauza unei situații conflictuale. Chiar dacă partea de energie nu îți lipsește, nu trebuie să îți umpli agenda cu tot felul de activități doar pentru ca cei din jur să îți invidieze viața socială.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 martie 2019

Micile conflicte pe care le trăiești la birou te vor face să fii destul de irascibilă și în raport cu aspecte insignifiante. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi așa cum ți-ai dori. Poate contextele în care te vei afla te vor ajuta de fapt să te eliberezi de energia negativă acumulată în ultima perioadă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 martie 2019

Ai grijă la prietenii falși care te înconjoară! Această zi de marți pare să fie destul de intensă în plan emoțional, mai ales dacă este să ne referim la cele trei ceasuri rele aferente. La birou este posibil să fii pusă la zid de persoane pertinente și cu foarte multe pretenții.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 martie 2019

Eșecurile persoanei iubite sunt resimțite ca fiind propriile eșecuri. Atunci când vine vorba de activitatea de la birou, a cere părerea celorlalți colegi poate să denote deschidere din partea ta. Această flexibilitate profesională te poate ajuta să atragi de partea ta persoane cheie care îți pot netezi drumul spre succes.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 martie 2019

Îți dai seama că mulți dintre cei cu care lucrezi se pot încadra în cea mai joasă speță de oameni. Cu toate astea, în timp ai reușit să devii mai detașată și să tratezi multe lucruri cu superficialitate tocmai pentru a nu risca prea mult.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 martie 2019

În perioada următoare vei căuta să petreci mai mult timp singură. Ai nevoie de momente cu tine. Chiar dacă cei din jur își doresc să îți înțeleagă frustrarea prin care treci, nimeni nu va resimți la aceiași intensitate tot ceea ce trăiești. Dă-ți voie să trăiești totul altfel, cu încredere și deschidere!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 martie 2019

Obiectivele tale profesionale primesc astăzi un imbold și vei reuși să finalizezi multe din lucrurile propuse. Deși nu se anunță nimic palpitant în viața personală, evenimentele care au loc între anumiți prieteni te prind și pe tine în ”capcana vârtejului”. 
Articole astro