Horoscopul zilei de 20 mai 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 mai 2022

Armonizarea relațiilor cu cei din jur este prioritatea ta pentru această zi. Lași lucrurile să treacă de la sine și nu încerci să mai forțezi bariere. În ceea ce privește cariera, deja ai devenit anxioasă în raport cu activitatea pe care o desfășori. Nu este pentru tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 mai 2022

Chiar dacă în viața ta nu se întâmplă nimic notabil în acest sens, dintr-odată te găsești într-o dispoziție foarte apatică și nu reușești să-ți găsești liniștea. Deși simți nevoia să reiei legătura cu o persoană care te-a rănit mult în trecut, alegi să îți negi sentimentele.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 mai 2022

Chiar dacă inconștientul te pune întotdeauna față în față cu mecanisme de apărare pe care nu reușești să le înțelegi, accepți să te lași ”apărată”. În ceea ce privește anumite persoane, nu reușești să mai faci niciun pas pentru armonia dintre tine și ele.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 mai 2022

Pentru a rămâne motivată să faci lucrurile așa cum trebuie ai nevoie de planuri foarte bine puse la punct. Chiar dacă este vorba de carieră sau de viața personală, totul ți se prezintă într-o formă complicată pentru ca aportul tău în armonizarea lucrurilor să fie unul considerabil.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 mai 2022

Deși nu îți dorești deloc asta, este posibil să ai o reacție ușor exagerată în raport cu o anumită persoană care te rănește. Percepția pe care o avem asupra lucrurilor din jur definesc de fapt experiența noastră de viață. Este important ca procesul perceptiv să fie unul de calitate.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 mai 2022

Chiar și atunci când determinarea care ți-e caracteristică ”suferă” schimbări de intensitate din cauza oboselii psihice, nu te lași controlată în vreun fel de acest aspect. Te focusezi doar pe ceea ce ai de făcut. Sfârșitul acesta de săptămână aduce vești bune în plan personal.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 mai 2022

Energia Soarelui se îndreaptă către zodia ta. Acum poți să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai pozitivă. Deși nu o să renunți niciodată să lupți pentru cei dragi, sunt persoane la care alegi să renunți pentru că aduc energii și vibrații negative în viața ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 mai 2022

Lucrurile noi vor fi predominante în viața ta. Deși ai senzația că deții controlul asupra a tot ceea ce trăiești, sunt multe situații în care te blochezi în fața imprevizibilului. Astăzi alegi să mergi la birou deoarece apar oportunități de implicare în proiecte de mare anvergură.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 mai 2022

Ești o persoană care se adaptează foarte bine oricărei situații imprevizibile, dar asta face din tine o persoană destul de vulnerabilă. Cei din jur apelează în orice moment al zilei la sprijinul tău, fără însă a se gândi că există posibilitatea să îi refuzi. Iar tu, din păcate, nu ai puterea să o faci.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 mai 2022

Nu ai să știi niciodată ce te caracterizează cel mai bine, siguranța afectivă sau independența totală, indiferent de ce sector al vieții este vorba. Atunci când vine vorba de planul profesional, rutina te ajută să te simți confortabil din mai multe puncte de vedere.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 mai 2022

Te dezici de toate inhibițiile care te caracterizează și faci doar ceea ce simți. Entuziasmul cu care trăiești orice mică bucurie a vieții face din tine o persoană jovială și pozitivă. Gândurile negative sau neconstructive sunt eliminate cu succes din mintea ta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 mai 2022

Comportamentul tău este atât de ”alunecos” încât nimeni, niciodată nu își poate da seama de ceea ce gândești cu adevărat. Te ascunzi în spatele unor replici clișeice, mimezi starea de bine când în minte ai total alt gen de reacție pe care vrei să o înfrânezi.
Articole astro