Horoscopul zilei de 20 mai 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 mai 2021

”Căderile” pe care le vei trăi te ajută să simplifici lucrurile în favoarea ta. Ai nevoie să revizuiești anumite aspecte organizatorice pentru a evita să mai ajungi în impas. Ai dispoziție de flirt, vei ieși mult cu prietenii și vei încerca să te remarci în orice context în care te vei afla.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 mai 2021

Adevărul poate fi mult prea dureros uneori. Sunt situații în care preferi să acționezi cu toată prudența posibilă pentru a evita conflicte nebănuite. Indiferent de intențiile pe care le ai, cu siguranță vei interacționa și cu persoane care te vor scoate din zona de confort, într-un mod sau altul.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 mai 2021

Superficialitatea cu care reușești să privești anumite situații conflictuale în care te vei afla, îți conservă energia și te ajută să te focusezi doar pe acele contexte care chiar au un impact asupra vieții tale. Îți dorești din ce în ce mai intens să te simți o altă persoană. Ai nevoie de reconstruirea încrederii în sine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 mai 2021

Recunoșterea propriilor sentimente te ajută să găsești echilibrul în raport cu propria lume interioară. Un Saturn agitat va ”plana” deasupra ta. Deși nu reușești să te adaptezi așa cum ți-ai dori schimbărilor care au loc la birou, faci tot ceea ce ține de tine pentru ca acest proces să fie unul armonios.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 mai 2021

Vibrația acestei zile este una pozitivă. Armonia pe care o trăiești alături de prieteni și de familie te ajută să te echilibrezi din punct de vedere emoțional. Acțiunile tale sunt foarte precise. Te interesezi în orice moment că ținta ta nu este uitată sau nu își pierde din importanță pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 mai 2021

Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți este dificil să le accesezi acum. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile nevoi. Familia devine din nou prioritară în această perioadă. Alături de cei dragi reușești mereu să privești cu seninătate la sensul propriei vieți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanţă - horoscop azi, 20 mai 2021

Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de zona de interes în care activezi, ai nevoie să faci pași calculați pentru a obține obiectivele creionate. Anumite alegeri pe care le vei face îți vor da curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 mai 2021

Comportamentul tău este atât de ”alunecos” încât nimeni, niciodată nu își poate da seama de ceea ce gândești cu adevărat. Te ascunzi în spatele unor replici clișeice, mimezi starea de bine când în minte ai total alt gen de reacție pe care vrei să o înfrânezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 mai 2021

Nevoia ta de afecțiune este evidentă în această perioadă. Nimic din ceea ce trăiești astăzi nu pare să fie conform planului tău. Cu toate astea, acest lucru nu te deranjează, ci îmbrățișezi cu bucurie și seninătate noua realitate. Ești o persoană care se adaptează foarte bine oricărei situații imprevizibile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 mai 2021

Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, întotdeauna îți dai seama de importanța lor. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional de care va trebui să profiți indiferent de starea ta spirit de la momentul respectiv.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 mai 2021

Indiferent de intențiile pe care le ai, astăzi cu siguranță vei interacționa și cu persoane care te vor subestima, într-un mod sau altul. Ești impasibilă în fața oricărei posibilități de a te consuma psihic. Acum știi cât este de important să îți conservi energia.

Pesti

Horoscop zilnic Peşti - horoscop azi, 20 mai 2021

Deși astăzi vei încerca să nu fii conflictuală, este posibil ca anumiți factori să îngreuneze accesarea unei stări interioare calme și rezonabile. În relația personală te lași absorbită de ideile partenerului. Modul în care acesta privește viața, ți se potrivește perfect. 
Articole astro