Horoscopul zilei de 20 mai 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 mai 2020

Modul aproape perfect în care ai ajuns să comunici cu cel de lângă tine este de necontestat. La birou alegi să nu îți motivezi prea mult alegerile, deși te deranjează destul de mult că lumea te privește într-un mod îndoielnic.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 mai 2020

Indiferent de intențiile pe care le ai, astăzi cu siguranță vei interacționa și cu persoane care te vor subestima, într-un mod sau altul. Ești impasibilă în fața oricărei posibilități de a te consuma psihic. Acum știi cât este de important să îți conservi energia.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 mai 2020

Având în centrul energiilor planetele Saturn și Pluto, această perioadă este caracterizată de aventură și riscuri. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Deși unele posibile scenarii te fac să îți înfrânezi acțiunile, sunt situații în care faci doar ceea ce simți.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 mai 2020

Este momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile pe care le ai în raport cu o anumită persoană importantă din viața ta. Spre partea a doua a zilei ești mai încărcată cu taskuri profesionale. Proiectele la care lucrezi te țin peste program la birou. Într-adevăr trebuie să înveți să îți organizezi mai bine activitatea.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 mai 2020

Comportamentul tău este atât de ”alunecos” încât nimeni, niciodată nu își poate da seama de ceea ce gândești cu adevărat. Te ascunzi în spatele unor replici clișeice, mimezi starea de bine când în minte ai total alt gen de reacție pe care vrei să o înfrânezi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 mai 2020

Deși ”aripile schimbării” par să fie cu totul descătușate în ceea ce te privește, tu nu simți că dorești acest lucru. Rutina pe care o trăiești zi de zi te ajută să rămâi într-o zona de confort. Cariera va fi o oază de împlinire de rezervă deoarece acum îți dorești să te afli mai mult în mijlocul celor dragi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 mai 2020

Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită și calculată, chiar dacă vei simți că timpul zboară în van. Lucrurile se întâmplă întotdeauna într-un anumit ritm. Zodia ta este caracterizată de o dorință continuă de a cunoaște lucruri noi, iar asta te ajută în îndeplinirea obiectivelor.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 mai 2020

”Căderile” pe care le vei trăi te ajută să simplifici lucrurile în favoarea ta. Ai nevoie să revizuiești anumite aspecte organizatorice pentru a evita să mai ajungi în impas. Ai dispoziție de flirt, vei ieși mult cu prietenii și vei încerca să te remarci în orice context în care te vei afla.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 mai 2020

Prezența Soarelui rămâne destul de activă în zodia ta pe parcursul întregii zile. În relația personală, vei avea parte de mult romantism și tandrețe, mai ales că știi că legătura dintre tine și partener a trecut la alt nivel emoțional. Lasă-te ghidată de ceea ce simți!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 mai 2020

Atunci când te afli în impas, ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere, însă trebuie să te bazezi și pe intuiție. Astăzi tot ceea ce ține de acest aspectul fizic se va transforma în adevărate frustrări personale. Niciodată nu încerca să îți înfrânezi sentimentele!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 mai 2020

Influența pe care o primești din partea Lunii te face să alegi dintre totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă uneori poate fi un comportament riscant.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 mai 2020

Nesiguranța de sine pe care o resimți în această perioadă implică o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. Încearcă să te pui pe primul loc și mai mult decât atât, învață odată pentru totdeauna că tu ești cea mai importantă în viața ta. La birou primești apreciere de la colegi, dar asta nu este suficient pentru tine.
Articole astro