Horoscopul zilei de 20 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 mai 2019

Chiar și atunci când determinarea care ți-e caracteristică ”suferă” schimbări de intensitate din cauza oboselii psihice, nu te lași controlată în vreun fel de acest aspect. Te focusezi doar pe ceea ce ai de făcut. Începutul acesta de săptămână aduce vești bune în plan personal.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 mai 2019

Nevoia ta de afecțiune este evidentă în această perioadă. Nimic din ceea ce trăiești astăzi nu pare să fie conform planului tău. Cu toate astea, acest lucru nu te deranjează, ci îmbrățișezi cu entuziasm și bucurie noua realitate.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 mai 2019

Ești o persoană care se adaptează foarte bine oricărei situații imprevizibile, dar asta face din tine o persoană destul de vulnerabilă. Cei din jur apelează în orice moment al zilei la sprijinul tău, fără însă a se gândi că există posibilitatea să îi refuzi. Iar tu, din păcate, nu ai puterea să o faci.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 mai 2019

Te dezici de toate inhibițiile care te caracterizează și faci doar ceea ce simți. Entuziasmul cu care trăiești orice mică bucurie a vieții face din tine o persoană jovială și pozitivă. Gândurile negative sau neconstructive sunt eliminate cu succes din mintea ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 mai 2019

Reacțiile tale în raport cu orice se întâmplă astăzi în jurul tău sunt peste măsură de exagerate. Acesta este un indiciu că ai nevoie de repaus. Suportul emoțional pe care îl primești sau nu de la cei dragi este și el definitoriu pentru echilibrul tău.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 mai 2019

Comportamentul tău este atât de ”alunecos” încât nimeni, niciodată nu își poate da seama de ceea ce gândești cu adevărat. Te ascunzi în spatele unor replici clișeice, mimezi starea de bine când în minte ai total alt gen de reacție pe care vrei să o înfrânezi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 mai 2019

Ai o viziune foarte clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite. Cu o prezență destul de perceptibilă a lui Jupiter în casa relațiilor, îți dai seama că tot ceea ce faci în plan personal are menirea să îți aducă împlinirea de care aveai nevoie.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 mai 2019

Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți este dificil să le accesezi acum. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile nevoi. Familia devine din nou prioritară în această perioadă. Alături de cei dragi reușești mereu să privești cu seninătate la sensul propriei vieți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 mai 2019

Atunci când te afli în impas, ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere, însă trebuie să te bazezi și pe intuiție. Astăzi tot ceea ce ține de acest aspectul fizic se va transforma în adevărate frustrări personale. Niciodată nu încerca să îți înfrânezi sentimentele!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 mai 2019

Ai nevoie de reconstruirea încrederii în sine și o să faci tot ceea ce este nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple. Procesul acesta este unul de durată, însă cu siguranță te va ajuta să îți recapeți vitalitatea de altădată. Ai încredere în vocea ta interioară!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 mai 2019

În această perioadă tot ceea ce îți dorești este să reușești să te faci remarcată de superiori. Acesta va fi chiar primul gând cu care te vei trezi. Ai nevoie de o reconfirmare a abilităților din mediul profesional și o cauți cu orice preț și în orice context în care te afli.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 mai 2019

Deși ”aripile schimbării” par să fie cu totul descătușate în ceea ce te privește, tu nu simți că dorești acest lucru. Rutina pe care o trăiești zi de zi te ajută să rămâi într-o zona de confort. Cariera va fi o oază de împlinire de rezervă deoarece acum îți dorești să te afli mai mult în mijlocul celor dragi.
Articole astro