Horoscopul zilei de 20 mai 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 mai 2018

Ești entuziasmată de progresul pe care l-ai facut în carieră. Spre mijlocul zilei ai parte de evenimente neașteptate. Tot ceea ce trăiești astăzi te va face să resimți mult mai intens deciziile pe care le-ai luat în legătură cu viața personală.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 mai 2018

Energia pe care ți-o transmit astăzi plantele te face să treci prin stări de agitație profundă, de confuzie, de neliniște. Tot ceea ce se întâmplă te răscolește într-un mod complet nou pentru tine. Este posibil să fie vorba doar de o perioadă agitată din viața ta, iar lucrurile să rămână totuși pe făgașul normal.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 mai 2018

Obiectivele tale profesionale primesc astăzi un imbold și vei reuși să finalizezi multe din lucrurile propuse. Deși nu se anunță nimic palpitant în viața personală, evenimentele care au loc între anumiți prieteni te prind și pe tine în capcana vârtejului. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 mai 2018

Ai grijă la persoanele din jur care încearcă să îți ocupe locul în cadrul echipei în care lucrezi! Oportunismul face parte din caracterul fiecăruia, chiar dacă unii reușeșc să înșele destul de bine aparențele. Viața personală este greu de manageriat din punct de vedere emoțional deoarece nu poți să controlezi tot ceea ce se întâmplă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 mai 2018

Ceea ce trăiești în prezent te face să fii încrezătoare într-un viitor alături de cel iubit. Chiar dacă nimeni nu poate spune despre tine că ești o romantică incurabilă, astăzi nu eziți să îți exprimi sentimentele. Este posibil să fie vorba de o nevoie ascunsă de a primi mai multă afecțiune de la cei din jur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 mai 2018

Ai fost de prea multe ori dezamăgită pentru a putea să oferi celor din jur o a doua șansă cu ușurința de altădată. Și chiar dacă este vorba despre o altă șansă, știi că sunt multe lucruri care vor rămâne exact la fel. Cu toate astea, rămâi o persoană deschisă chiar și la provocările emoționale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 mai 2018

Pentru tine încrederea și moralitatea reciproce sunt esențiale în orice relație în care sunt implicate sentimente. Cu toate astea, atragi în viața ta persoane superficiale și banale. Capacitatea de înțelegere a persoanei iubite te-a încurajat întotdeauna să îți urmezi visurile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 mai 2018

Nu a spus nimeni că relațiile romantice serioase trebuie să fie chiar atât de serioase precum o crezi tu. Posesivitatea de care dai dovadă este un aspect negativ pentru echilibrul emoțional dintre tine și partener. Deși recunoști acest lucru, îți este greu să adopți o atitudine mai indulgentă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 mai 2018

Sentimentele pe care le nutrești pentru partener sunt sincere și denotă o implicare pe termen lung. Pentru activitatea din acest weekend ai multe idei și proiecte în minte și te simți determinată în tot ceea ce faci. Chiar dacă ai nevoie de odihnă, nu poți să renunți să faci ceea ce îți place.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 mai 2018

Vitalitatea și buna dispoziție îți înfrumusețează această zi de weekend. Energia Soarelui se îndreaptă către zodia ta și ai senzația că acum poți să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai pozitivă. Deși nu o să renunți niciodată să lupți pentru cei dragi, sunt persoane la care alegi să renunți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 mai 2018

Pentru a te simți în siguranță ai nevoie de foarte multă atenție și afecțiune. Partenerul tău de viață este pilonul principal în cadrul acestui proces. Poate îți este dificil să privești lucrurile din postura sa, însă ești ca o sugativă de energie care pare să nu se oprească niciodată.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 mai 2018

Te simți obosită psihic. Reacțiile tale în raport cu orice se întâmplă sunt peste măsură de exagerate. Și acest aspect poate fi luat drept un indiciu că ai nevoie de repaus psihic. Vacanța în care urmează să pleci alături de partener te va ajuta să îți refaci forțele, cu siguranță.
Articole astro