Horoscopul zilei de 20 iunie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 iunie 2021

Sentimentele pe care le nutrești pentru partener sunt sincere și autentice și denotă o implicare pe termen lung. Energia Soarelui se îndreaptă către zodia ta și ai senzația că în sfârșit poți să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai pozitivă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 iunie 2021

Ai mari probleme în ceea ce privește luarea deciziilor. Tu îți dorești din ce în ce mai intens să vezi în tine o altă persoană decât cea care ești de fapt. Îți este rușine de propriile gânduri și simți repulsie față de tot ceea ce poți ajunge să gândești uneori. Ai nevoie de reconstruirea încrederii în sine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 iunie 2021

Energia difuză pe care ți-o transmit astăzi planetele te face să treci prin stări de agitație profundă și de confuzie. Ești entuziasmată de progresul pe care l-ai facut în carieră. Astăzi ai parte de evenimente neașteptate, dar de o mare importanță pentru tine ca profesionist.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 iunie 2021

Chiar dacă ideile pe care le ai nu sunt acceptate imediat de către cei din jur, dă-le șansa să fie validate. Datorită unei întâmplări total imprevizivibile, astăzi devii conștientă de un lucru evident, și anume că nu tot ceea ce îți dorești trebuie să pornească dintr-un loc anume, predefinit.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 iunie 2021

Pe parcursul acestei zile reușești să te calibrezi la nivel emoțional într-o manieră în care nu ai mai făcut-o până acum. Anxietatea trăită în ultima perioadă te ajută acum să vezi lucrurile cu mai multă claritate. Acum ai în minte obiective bine definite și totul din jur ți se pare mult mai accesibil.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 iunie 2021

Deși nu îți dorești deloc asta, este posibil să ai o reacție ușor exagerată în raport cu o anumită persoană care te rănește. Acest comportament denotă faptul că relația pe care o ai cu persoana în cauză nu este una autentică și trebuie să vă comunicați sentimentele într-un mod consecvent și asumat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 iunie 2021

Ești într-o continuă căutare de indicii care să îți sugereze drumul pe care trebuie să pășești. Vezi totul în perspectivă și ești conștientă mereu de implicațiile deciziilor pe care le iei. În plan profesional ai nevoie de mai multă validare. Dintotdeauna ai simțit că nu ești apreciată la adevărata valoare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 iunie 2021

Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți este dificil să le accesezi acum. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile nevoi. Familia devine din nou prioritară în această perioadă. Alături de cei dragi reușești mereu să privești cu seninătate la sensul propriei vieți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 iunie 2021

Recunoșterea propriilor sentimente te ajută să găsești echilibrul în raport cu propria lume interioară. Un Saturn agitat va ”plana” deasupra ta. Deși nu reușești să te adaptezi așa cum ți-ai dori schimbărilor care au loc la birou, faci tot ceea ce ține de tine pentru ca acest proces să fie unul armonios.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 iunie 2021

Ești discretă și această calitate te recomandă mai ales în acele situații când o astfel de atitudine este imperios necesară. De fiecare dată când ai senzația că cei din jur nu îți oferă poate ceea ce ai tu nevoie, trebuie să te întrebi dacă tu le oferi posibilitatea de a te ”accesa”.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 iunie 2021

Anumite alegeri pe care le vei face îți vor da curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni. Răbdarea va fi ceva ce îți va lipsi cu desăvârșire pe parcursul acestei zile. Micile conflicte interioare pe care le trăiești te vor face să fii irascibilă, uneori chiar implacabilă cu cei din jur.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 iunie 2021

Nu mai crezi în rezoluții, de niciun fel, dar cu toate astea, mintea ta tot încearcă să puncteze anumite dorințe pe care le ai. Mai mult decât atât, acționezi pentru împlinirea lor, indiferent dacă ești susținută sau nu de cei din jur. Rutina nu face parte din viața ta deoarece dinamica se schimbă dintr-un moment într-altul.
Articole astro