Horoscopul zilei de 20 iunie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 iunie 2020

Oportunități de invidiat te pun pe gânduri, mai ales că viața de familie rămâne prioritatea ta principală. O discuție sinceră cu partenerul de viață te poate ajuta să iei decizii cu privire la acest aspect. Atunci când vine vorba de modul în care alegi să faci lucrurile, totul trebuie să fie foarte bine gândit și analizat. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 iunie 2020

În perioada următoare vei căuta să petreci mai mult timp singură. Ai nevoie de momente cu tine. Chiar dacă cei din jur își doresc să îți înțeleagă frustrarea prin care treci, nimeni nu va resimți la aceiași intensitate tot ceea ce trăiești. Dă-ți voie să trăiești totul altfel, cu încredere și deschidere!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 iunie 2020

Vibrația acestei zile este una pozitivă. Armonia pe care o trăiești alături de prieteni și de familie te ajută să te echilibrezi din punct de vedere emoțional. Acțiunile tale sunt foarte precise. Te interesezi în orice moment că ținta ta nu este uitată sau nu își pierde din importanță pentru tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 iunie 2020

Obiectivele tale profesionale primesc astăzi un imbold și vei reuși să finalizezi multe din lucrurile propuse. Deși nu se anunță nimic palpitant în viața personală, evenimentele care au loc între anumiți prieteni te prind și pe tine în ”capcana vârtejului”. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 iunie 2020

Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare. Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită, chiar și cu ceea ce ajungi să demonstrezi celor din jur. Intențiile tale bune nu sunt apreciate sau interpretate așa cum ți-ai dori.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 iunie 2020

Sentimentele pe care le nutrești pentru partener sunt autentice și arată o implicare emoțională pe termen lung. Indiferent de obstacolele pe care le întâmpinați ca și cuplu, pentru tine sunt esențiale recunoașterea și afecțiunea pe care le resimți doar alături de cel ales.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 iunie 2020

Viața personală prinde culoare odată cu ”transformarea” pe care o trăiești la nivel emoțional. Zilele care urmează aduc extrem de multe provocări în viața ta. De demult așteptai să reintri în joc! Din cauza unei influențe ambigui pe care o vei recepționa de la Jupiter vei da peste persoane care îți induc din nou nevoia de a le proteja.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 iunie 2020

Energia Soarelui se îndreaptă către zodia ta și ai senzația că acum poți să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai pozitivă. Deși nu o să renunți niciodată să lupți pentru cei dragi, sunt persoane la care alegi să renunți pentru că aduc energii și vibrații negative în viața ta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 iunie 2020

Pentru a te simți în siguranță ai nevoie de foarte multă atenție și afecțiune. Partenerul tău de viață este pilonul principal în cadrul acestui proces. Poate îți este dificil să privești lucrurile din postura sa, însă ești ca o sugativă de energie care pare să nu se oprească niciodată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 iunie 2020

Dragostea este pilonul principal în cadrul procesului personal de dezvoltare. Alegi să te înconjori de persoane bune, calde, cu un caracter plăcut și care pot aduce o diferență în viața ta. Indiferent de context, nu te lași impresionată de imaginea de ansamblu.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 iunie 2020

Atunci când te afli în impas ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere, însă trebuie să te bazezi și pe intuiție. Jupiter se află în casa comunicării. Astăzi tot ceea ce ține de acest aspect se va transforma în adevărate probleme. Niciodată nu încerca să îți înfrânezi sentimentele!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 iunie 2020

Energia haotică pe care ți-o transmit astăzi planetele te face să treci prin stări de agitație profundă și de neliniște. Este posibil să fie vorba doar de o perioadă agitată din viața ta, iar lucrurile să rămână totuși pe făgașul normal. Ai încredere în tine!
Articole astro