Horoscopul zilei de 20 iunie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 iunie 2019

Tu îți dorești din ce în ce mai intens să te simți o altă persoană. Ai nevoie de reconstruirea încrederii în sine și o să faci tot ceea ce este nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple. Procesul acesta este unul de durată, însă cu siguranță te va ajuta să îți recapeți vitalitatea.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 iunie 2019

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. Zbuciumul emoțional de care ai avut parte în ultima perioadă începe să se atenueze. Ziua începe cu invitația la o cină romantică. Afecțiunea dintre tine și partener te ajută să simți împlinire în ceea ce privește viața personală.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 iunie 2019

Nevoia ta de afecțiune este evidentă în această perioadă. Nimic din ceea ce trăiești astăzi nu pare să fie conform planului tău. Cu toate astea, acest lucru nu te deranjează, ci îmbrățișezi cu bucurie și seninătate noua realitate. Ești o persoană care se adaptează foarte bine oricărei situații imprevizibile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 iunie 2019

Jupiter se află în casa comunicării. Astăzi tot ceea ce ține de acest aspect se va transforma în adevărate probleme. Niciodată nu încerca să îți înfrânezi sentimentele!  Începi să te simți motivată să schimbi ceva și la ritmul de viață. Te gândești tot mai serios la toate demersurile pe care vrei să le faci în acest sens.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 iunie 2019

Energia difuză pe care ți-o transmit astăzi planetele te face să treci prin stări de agitație profundă și de confuzie. Tot ceea ce se întâmplă te răscolește într-un mod complet nou pentru tine. Ai grijă la persoanele din jur care încearcă să îți ocupe locul în cadrul echipei în care lucrezi!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 iunie 2019

Eviți tot mai des să îți asumi postura de salvator pentru cei din jur. Acest tip de comportament nu a reușit decât să te distanțeze de la esența propriei persoane, iar negarea îndelungată a propriilor emoții și trăiri continuă să îți umbrească fericirea.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 iunie 2019

Mai mult ca niciodată, acum ai nevoie de independență. Constrângerile, de orice fel, au ajuns să îți îngrădească modul în care te manifești. Nu te simți deloc confortabil cu aceasta stare de sine. Firea ta sensibilă are de suferit astăzi din cauza unui conflict care are loc la birou.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 iunie 2019

Impunerea de limite exigente te privează de multe lucruri simple, dar pline de culoare pe care viața ți le poate oferi. Îți pui singură piedici atunci când vine vorba de carieră. Încrederea absolută pe care o oferi anumitor persoane din anturajul de la muncă te face să fii vulnerabilă în fața șefilor.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 iunie 2019

Propriile nevoi sunt diminuate ca și importanță tocmai pentru a se potrivi cât mai bine acțiunilor altruiste pe care le întreprinzi. Lucrurile simple de care ai parte astăzi, precum un gest drăguț din partea unei persoane necunoscute sau zâmbetul unui copil îți umplu sufletul de încredere și căldură. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 iunie 2019

Atmosfera din familie pare să fie mult mai degajată. Intențiile răutăcioase ale unora dintre membrii ei și-au pierdut din intensitate. Fiecare în parte pare ancorat în propria realitate. Distanțarea pe care o resimți în raport cu o anumită persoană te poate ajuta să ajungi la echilibru în raport cu propriul sine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 iunie 2019

Evenimentele din această zi au o mare încărcătură emoțională pentru tine. Acest lucru se întâmplă și pentru că tu îți expui vulnerabilitatea. Superiorii te încarcă cu multe taskuri dificile. Pretențiile pe care le au de la tine par să devină tot mai exigente cu fiecare zi care trece.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 iunie 2019

Dintr-odată te găsești într-o dispoziție foarte apatică și nu reușești să găsești echilibru în nimic din ceea ce faci. Deși încerci să te minți în acest sens, nu te simți deloc confortabil cu situațiile emoționale intense. Tot ceea ce se întâmplă astăzi va crea confuzie între tine și celelalte persoane cu care ajungi să interacționezi.
Articole astro