Horoscopul zilei de 20 iulie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 iulie 2021

Nivelul de adrenalină de pe parcursul acestei zile este ceva ce nu ai mai experimentat până în momentul de față, dar nu negi faptul că senzația pe care o trăiești îți face plăcere. Energia Soarelui se îndreaptă către zodia ta și ai senzația că în sfârșit poți să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai pozitivă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 iulie 2021

Chiar și atunci când determinarea care ți-e caracteristică ”suferă” schimbări de intensitate din cauza oboselii psihice, nu te lași controlată în vreun fel de acest aspect. Te focusezi doar pe ceea ce ai de făcut. Începutul acesta de zi aduce vești bune în plan personal.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 iulie 2021

Anumite aspecte din viaţa ta devin mai clare şi acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii. Este indicat să fii mai neglijentă sau superficială atunci când vine vorba de cei din jur. Ai nevoie de energie pentru propriile obiective și pentru cei cu adevărat importanți din viața ta.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 iulie 2021

Vibrația acestei zile este una pozitivă. Armonia pe care o trăiești alături de prieteni și de familie te ajută să te echilibrezi din punct de vedere emoțional. Acțiunile tale sunt foarte precise. Te interesezi în orice moment că ținta ta nu este uitată sau nu își pierde din importanță pentru tine.    

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 iulie 2021

Tot ceea ce nu este menit să îți satisfacă ego-ul te scoate brutal din zona de confort. Ai grijă la persoanele din jur care încearcă să îți ocupe locul în cadrul echipei în care lucrezi! Nu mai vorbi despre propria viață cu persoane pe care nu le cunoști.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 iulie 2021

Faptul că uneori nu te simți utilă pentru persoanele importante pentru tine are un efect negativ asupra încrederii în sine. Chiar dacă te ghidezi mereu după propriul sistem de valori, natura întâmplărilor de care ai parte continuă să te intrige. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 iulie 2021

Ești o persoană care se adaptează foarte bine oricărei situații imprevizibile, dar asta face din tine o persoană destul de vulnerabilă. Cei din jur apelează în orice moment al zilei la sprijinul tău, fără însă a se gândi că există posibilitatea să îi refuzi. Iar tu, din păcate, nu ai puterea să o faci.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 iulie 2021

Flexibilitatea profesională te poate ajuta să atragi de partea ta persoane cheie care îți pot ”netezi” drumul spre succes. În perioada următoare vei căuta să petreci mai mult timp singură. Ai nevoie de momente doar cu tine. Ai nevoie să te reculegi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 iulie 2021

Posesivitatea de care dai dovadă uneori este un aspect negativ pentru echilibrul emoțional dintre tine și partener. Deși recunoști acest lucru, îți este greu să adopți o atitudine mai indulgentă. Ai fost de prea multe ori dezamăgită pentru a putea să oferi celor din jur o a doua șansă cu ușurința de altădată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 iulie 2021

Atunci când te afli în impas, ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere, însă trebuie să te bazezi și pe intuiție. Astăzi tot ceea ce ține de acest aspectul fizic se va transforma în adevărate frustrări personale. Niciodată nu încerca să îți înfrânezi sentimentele!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 iulie 2021

Ai mari probleme în ceea ce privește luarea deciziilor. Tu îți dorești din ce în ce mai intens să vezi în tine o altă persoană decât cea care ești de fapt. Îți este rușine de propriile gânduri și simți repulsie față de tot ceea ce poți ajunge să gândești uneori. Ai nevoie de reconstruirea încrederii în sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 iulie 2021

Luna se află în casa comunicării. Astăzi tot ceea ce ține de acest aspect se va transforma în adevărate probleme. Niciodată nu încerca să îți înfrânezi sentimentele! Ești apreciată în plan profesional, acest lucru este clar, dar asta nu înseamnă că totul trebuie să se învârtă în jurul acestei nevoi de recunoaștere.
Articole astro