Horoscopul zilei de 20 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 iulie 2020

Chiar dacă ideile pe care le ai nu sunt acceptate imediat de către cei din jur, dă-le șansa să fie validate. Datorită unei întâmplări total imprevizivibile, astăzi devii conștientă de un lucru evident, și anume că nu tot ceea ce îți dorești trebuie să pornească dintr-un loc anume predefinit.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 iulie 2020

Sunt persoane în viața ta care poate merită o a doua șansă, indiferent de tot ceea ce s-a petrecut cândva între voi. Îți este frică totuși să le-o oferi. Ai fost de prea multe ori dezamăgită pentru ca acest lucru să poți să îl faci cu ușurința de altădată. La birou alegi să faci lucrurile în maniera în care ești obișnuită.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 iulie 2020

Un Venus destul de „tacticos” te va îndemna să faci lucruri care nu te caracterizează. Înainte de a spune ceea ce crezi, gândește-te la consecințele pe care le pot avea cuvintele tale! Te apropii cu ușurință de persoane pe care abia le cunoști deoarece ești o fire caldă și agreabilă din punct de vedere social.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 iulie 2020

Nesiguranța pe care o resimți astăzi îți va invada sufletul și rațiunea. Nu reușești să îți dai seama care este sursa acestei anxietăți profunde. În plan profesional, deși te simți măgulită de toți cei care doresc să îți ofere ajutorul, nu te simți pregătită încă să îl accepți.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 iulie 2020

Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți este dificil să le accesezi acum. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile nevoi. Familia devine din nou prioritară în această perioadă. Alături de cei dragi reușești mereu să privești cu seninătate la sensul propriei vieți.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 iulie 2020

Sunt multe situații care în-afară de provocări, aduc și frustrări în viața ta. Chiar dacă te ghidezi mereu după propriul sistem de valori, natura întâmplărilor de care ai parte continuă să te intrige. În viața personală atmosfera începe să fie din nou tensionată. Acum ai și mai multe motive să te retragi în propria lume.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 iulie 2020

Te simți obosită psihic. Reacțiile tale în raport cu orice se întâmplă astăzi în jurul tău sunt peste măsură de exagerate. Și acesta este un indiciu că ai nevoie de repaus. Faptul că uneori nu te simți utilă pentru persoanele importante pentru tine are un efect negativ asupra încrederii în sine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 iulie 2020

Dimineața este liniștită, însă spre mijlocul zilei vei avea parte de evenimente neașteptate, dar plăcute și de o mare importanță pentru tine ca profesionist. Tot ceea ce trăiești te va face să resimți mult mai intens deciziile pe care le-ai luat recent în legătură cu viața profesională.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 iulie 2020

Curiozitatea ta se află la cote maxime astăzi. Încerci să afli secrete ale celor din jur deoarece acest tip de cunoaștere îți oferă falsa impresie că deții controlul. Chiar dacă provocările din plan personal sunt cele dintotdeauna, acum te raportezi diferit la tot ceea ce trăiești alături de partener.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 iulie 2020

Nu mai crezi în rezoluții, de niciun fel, dar cu toate astea, mintea ta tot încearcă să puncteze anumite dorințe pe care le ai. Mai mult decât atât, acționezi pentru împlinirea lor, indiferent dacă ești susținută sau nu de cei din jur. Rutina nu face parte din viața ta deoarece dinamica se schimbă dintr-un moment într-altul.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 iulie 2020

Chiar și atunci când determinarea care ți-e caracteristică ”suferă” schimbări de intensitate din cauza oboselii psihice, nu te lași controlată în vreun fel de acest aspect. Te focusezi doar pe ceea ce ai de făcut. Începutul acesta de săptămână aduce vești bune în plan personal.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 iulie 2020

Ai o viziune foarte clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite. Cu o prezență destul de perceptibilă a lui Jupiter în casa relațiilor, îți dai seama că tot ceea ce faci în plan personal are menirea să îți aducă împlinirea.
Articole astro