Horoscopul zilei de 20 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 iulie 2019

Sentimentele pe care le nutrești pentru partener sunt sincere și denotă o implicare pe termen lung. Pentru activitatea din acest weekend ai multe idei și proiecte în minte și te simți determinată în tot ceea ce faci. Chiar dacă ai nevoie de odihnă, nu poți să renunți să faci ceea ce îți place.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 iulie 2019

Energia Soarelui se îndreaptă către zodia ta și ai senzația că acum poți să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai pozitivă. Deși nu o să renunți niciodată să lupți pentru cei dragi, sunt persoane la care alegi să renunți pentru că aduc energii și vibrații negative în viața ta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 iulie 2019

Nu ai să știi niciodată ce te caracterizează cel mai bine, siguranța afectivă sau independența totală, indiferent de ce sector al vieții este vorba. Atunci când vine vorba de planul profesional, rutina te ajută să te simți confortabil din mai multe puncte de vedere.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 iulie 2019

Pentru a te simți în siguranță ai nevoie de foarte multă atenție și afecțiune. Partenerul tău de viață este pilonul principal în cadrul acestui proces. Poate îți este dificil să privești lucrurile din postura sa, însă ești ca o sugativă de energie care pare să nu se oprească niciodată.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 iulie 2019

Probleme financiare, nesiguranță afectivă, iluzii deșarte cu privire la unele schimbări radicale pe care ți le dorești, toate astea îți afectează enorm calitatea vieții. Este important totuși că în lucrurile mici de zi cu zi găsești fericirea în starea ei pură.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 iulie 2019

Conflictele de interes care apar între tine și partenerii de afaceri induc o atmosferă de lucru stresantă. În ceea ce privește propriile tabieturi, este important să îți setezi o serie de reguli de care să nu te dezici niciodată. Ai nevoie de schimbări pozitive în viața ta pentru a-ți recupera vitalitatea.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 iulie 2019

Tot ceea ce trăiești în această perioadă te va face să resimți mult mai intens deciziile potrivite pe care le-ai luat în legătură cu viața profesională. Deși consideri că reușești să transmiți într-un mod fidel informațiile pe care le deții, îți este destul de greu să te faci înțeleasă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 iulie 2019

Energia intensă pe care ți-o transmit astăzi planetele te face să treci prin stări de agitație profundă și de confuzie. Tot ceea ce se întâmplă te răscolește într-un mod complet nou pentru tine. Ai grijă la persoanele din jur care încearcă să îți ocupe locul în cadrul echipei în care lucrezi!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 iulie 2019

Familia este cea care de multe ori pare că te instigă la conflicte pentru că nu este niciodată de acord cu modul în care îți trăiești viața. Indiferent de opiniile pe care le au cei dragi, le respecți, dar nu le iei ca atare deoarece nu crezi în etaloanele altora în raport cu propria viață.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 iulie 2019

Deși din punct de vedere emoțional te simți pregătită să faci anumite alegeri, rațiunea îți oferă destul de multe motive să bați în retragere. Ziua aceasta îți va oferi cadrul perfect pentru a încerca să integrezi toate experiențele dificile de care ai avut parte în ultima perioadă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 iulie 2019

Partenerul tău de viață este pilonul principal atunci când vine vorba de împlinirea ta. Acesta te cunoaște și te acceptă cu toate calitățile și defectele pe care le ai, iar legătura armonioasă dintre voi te ajută să faci față oricărei provocări de care ai parte.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 iulie 2019

Deși nu îți dorești deloc asta, este posibil să ai o reacție ușor exagerată în raport cu o anumită persoană care te rănește. Acest comportament denotă faptul că relația pe care o ai cu persoana în cauză nu este una autentică și trebuie să vă comunicați sentimentele într-un mod consecvent și asumat.
Articole astro