Horoscopul zilei de 20 iulie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec  - horoscop azi, 20 iulie 2018

Atunci când vei deveni foarte sigură pe tine, schimbările pe care ți le dorești în viața profesională nu vor întârzia să apară. În ceea ce privește partea personală, ai face bine să pleci într-o mică drumeție la munte pentru a scăpa de aglomerația din oraș.

Taur

Horoscop zilnic Taur  - horoscop azi, 20 iulie 2018

Ai nevoie imperioasă de aer curat și de relaxare. Treci printr-o perioadă dificilă și detașarea măcar pentru două zile de tot ceea ce te înconjoară, poate face diferența. Profită de acest sfârșit de săptămână! Atunci când nesiguranța te răvășește, ai nevoie de noi ancore emoționale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni  - horoscop azi, 20 iulie 2018

Ești entuziasmată de progresul pe care l-ai facut în carieră. Spre mijlocul zilei ai parte de evenimente neașteptate, dar de o mare importanță pentru tine ca și profesionistă. Tot ceea ce trăiești astăzi te va face să resimți mult mai intens deciziile pe care le-ai luat în plan personal.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 iulie 2018

Ceea ce trăiești în prezent te face să fii încrezătoare într-un viitor alături de cel iubit. Chiar dacă nimeni nu poate spune despre tine că ești o romantică incurabilă, nu eziți să îți exprimi sentimentele cu o deschidere și o sinceritate nonșalante.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 iulie 2018

Zilele acestea aduc neliniște în viața personală. Deși îți dorești armonie și echilibru, astrele par că te instigă la alegeri greșite și care creează haos. Indiferent de poziția pe care o ocupi în echipă, știi întotdeauna ce trebuie să faci pentru a avea succes.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 iulie 2018

Ai ajuns să accepți faptul că ideea de compromis te va urmări toată viața. Neajunsurile emoționale pe care le-ai trăit de mic copil au făcut din tine o persoană fragilă și extrem de vulnerabilă. Agitația din jur are efecte adverse evidente asupra propriului echilibru.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 iulie 2018

Tot ceea ce se întâmplă astăzi te răscolește într-un mod complet nou pentru tine. Ai grijă la persoanele din jur care încearcă să îți ocupe locul în cadrul echipei în care lucrezi! Deși uneori nu îți dai seama de acest lucru, intențiile celor din jur nu sunt dintre cele mai onorabile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 iulie 2018

Energia pe care ți-o transmit astăzi planetele te face să treci prin stări de agitație profundă, de confuzie, de neliniște. Este ca și cum nu îți găsești locul nicăieri în această lume. Nici acasă, nici la birou, nimic nu poate să îți intre în grații sau să îți ofere echilibrul de care ai nevoie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 iulie 2018

Indiferent de ceea ce se întâmplă astăzi la birou, trebuie să înveți să ai răbdare. Ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere, însă trebuie să te bazezi și pe intuiție. Deciziile esențiale din viața ta nu le poți lua orientându-te după etalonul de viață al celor din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 iulie 2018

Proiectele la care lucrezi în prezent te ajută să îți îndeplinești visuri din copilărie. Reușești să te faci auzită de oameni importanți din anturajul tău profesional, iar acest lucru este esențial pentru a te face remarcată. Odată ce acest lucru se întâmplă, trebuie să joci discret toarte cărțile pe care le deții în mânecă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 iulie 2018

Pentru a te simți bine în propria piele, ai nevoie de foarte multă atenție și afecțiune. Partenerul de viață este pilonul principal în cadrul acestui proces. Astăzi nu reușești să te concentrezi foarte bine la birou. Te simți obosită psihic.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 iulie 2018

Comentariile negative la adresa ta continuă să apară, deși tu nu le înțelegi sursa. Este posibil să nu ai un comportament ireproșabil în toate contextele în care te afli, dar îți este greu să accepți modul în care te percep cei din jur. Încrederea în sine joacă un rol esențial în această situație.
Articole astro