Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2023

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 ianuarie 2023

În perioada următoare vei căuta să petreci mai mult timp singură. Ai nevoie de momente cu tine. Chiar dacă cei din jur își doresc să îți înțeleagă frustrarea prin care treci, nimeni nu va resimți la aceiași intensitate tot ceea ce trăiești. Dă-ți voie să trăiești totul altfel, cu încredere și deschidere!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 ianuarie 2023

În ceea ce privește propriile tabieturi, este important să îți setezi o serie de reguli de care să nu te dezici niciodată. Prezența preponderentă a lui Mercur aduce haosul în viața ta. Mai ales astăzi, resimți asta la o intensitate destul de mare. Nu ai crezut niciodată în ideea de schimbare absolută, acum însă iei în considerare o astfel de posibilitate. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 ianuarie 2023

Nu te simți deloc confortabil cu situațiile emoționale intense și asta va cauza conflicte între tine și ceilalți. Mai ales în această zi, alegi să rămâi rezervată și să nu îți expui pe tavă starea afectivă în care te afli. Sfaturile sau compasiunea celor din jur ți se par întotdeauna false.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 ianuarie 2023

Oportunități de invidiat te pun pe gânduri, mai ales că viața de familie rămâne prioritatea ta principală. O discuție sinceră cu partenerul de viață te poate ajuta să iei decizii cu privire la acest aspect. Atunci când vine vorba de modul în care alegi să faci lucrurile, totul trebuie să fie foarte bine gândit și analizat. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 ianuarie 2023

Deși din punct de vedere emoțional te simți pregătită să faci anumite alegeri, rațiunea îți oferă destul de multe motive să bați în retragere. Ziua aceasta îți va oferi cadrul perfect pentru a încerca să integrezi toate experiențele dificile de care ai avut parte în ultima perioadă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 ianuarie 2023

Astăzi tot ceea ce ține de comunicare se va transforma în adevărate probleme. Niciodată nu încerca să îți înfrânezi sentimentele!  Începi să te simți motivată să schimbi ceva și la ritmul de viață. Te gândești tot mai serios la toate demersurile pe care vrei să le faci în acest sens.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 ianuarie 2023

Lucrurile simple de care ai parte astăzi, precum un gest drăguț din partea unei persoane necunoscute sau zâmbetul unui copil îți umplu sufletul de încredere și căldură. Atmosfera din familie pare să fie mult mai degajată. Intențiile răutăcioase ale unora dintre membrii ei și-au pierdut din intensitate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 ianuarie 2023

Chiar dacă inconștientul te pune întotdeauna față în față cu mecanisme de apărare pe care nu reușești să le înțelegi, accepți să te lași ”apărată”. În ceea ce privește anumite persoane, nu reușești să mai faci niciun pas pentru armonia dintre tine și ele.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 ianuarie 2023

Vibrația acestei zile este una pozitivă. Armonia pe care o trăiești alături de prieteni și de familie te ajută să te echilibrezi din punct de vedere emoțional. Acțiunile tale sunt foarte precise. Te interesezi în orice moment că ținta ta nu este uitată sau nu își pierde din importanță pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 ianuarie 2023

Stimularea intelectuală pe care o primești din partea astrelor te ajută să te clasezi detașat în fața celor cu care concurezi la birou. Împlinirea profesională este pentru tine principalul obiectiv pentru anul în curs. Faci tot ceea ce este necesar pentru ca visurile tale să ajungă realitate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 ianuarie 2023

Este inutil să insiști asupra unor lucruri care nu vor lua niciodată forma emoțională pe care ți-o dorești. Chiar dacă este vorba de carieră sau de viața personală, totul ți se prezintă într-o formă complicată pentru ca aportul tău în armonizarea lucrurilor să fie unul considerabil.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 ianuarie 2023

Impunerea de limite exigente te privează de multe lucruri simple, dar pline de intensitate pe care viața ți le poate oferi. Îți pui singură piedici atunci când vine vorba de carieră. Deși din punct de vedere emoțional te simți pregătită, rațiunea îți oferă destul de multe motive să bați în retragere.
Articole astro