Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 ianuarie 2022

Energia haotică pe care ți-o transmit astăzi planetele te face să treci prin stări de agitație profundă și de neliniște. Este posibil să fie vorba doar de o perioadă agitată din viața ta, iar lucrurile să rămână totuși pe făgașul normal. Nu mai forța lucrurile!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 ianuarie 2022

Viața personală prinde culoare odată cu ”transformarea” pe care o trăiești la nivel emoțional. Zilele care urmează aduc extrem de multe provocări în viața ta. De demult așteptai să reintri în joc! Din cauza unei influențe ambigui pe care o vei recepționa de la Jupiter vei da peste persoane care îți induc din nou nevoia de a le proteja.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 ianuarie 2022

Cu o prezență destul de perceptibilă a lui Jupiter în casa relațiilor, îți dai seama că tot ceea ce faci în plan personal are menirea să îți aducă împlinirea. În perioada următoare vei căuta să petreci mai mult timp singură. Ai nevoie de momente cu tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 ianuarie 2022

Curiozitatea ta se află la cote maxime astăzi. Încerci să afli secrete ale celor din jur deoarece acest tip de cunoaștere îți oferă falsa impresie că deții controlul. Chiar dacă provocările din plan personal sunt cele dintotdeauna, acum te raportezi diferit la tot ceea ce trăiești alături de partener.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 ianuarie 2022

Un Venus destul de „tacticos” te va îndemna să faci lucruri care nu te caracterizează. Înainte de a spune ceea ce crezi, gândește-te la consecințele pe care le pot avea cuvintele tale! Te apropii cu ușurință de persoane pe care abia le cunoști deoarece ești o fire caldă și agreabilă din punct de vedere social.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 ianuarie 2022

Deși din punct de vedere emoțional te simți pregătită să faci anumite alegeri, rațiunea îți oferă destul de multe motive să bați în retragere. Ziua aceasta îți va oferi cadrul perfect pentru a încerca să integrezi toate experiențele dificile de care ai avut parte în ultima perioadă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 ianuarie 2022

Nu reușești să îți dai seama care este sursa acestei anxietății profunde pe care o resimți astăzi. În plan profesional, deși te simți măgulită de toți cei care doresc să îți ofere ajutorul, nu te simți pregătită încă să îl accepți. Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți este dificil să le accesezi acum.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 ianuarie 2022

Deși ”aripile schimbării” par să fie cu totul descătușate în ceea ce te privește, tu nu simți că dorești acest lucru. Rutina pe care o trăiești zi de zi te ajută să rămâi într-o zona de confort. Cariera va fi o oază de împlinire de rezervă deoarece acum îți dorești să te afli mai mult în mijlocul celor dragi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 ianuarie 2022

Chiar dacă inconștientul te pune întotdeauna față în față cu mecanisme de apărare pe care nu reușești să le înțelegi, accepți să te lași ”apărată”. În ceea ce privește anumite persoane, nu reușești să mai faci niciun pas pentru armonia dintre tine și ele.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 ianuarie 2022

Cu cât țintele tale sunt mai sus, cu atât determinarea și implicarea ta în tot ceea ce faci dau mai multe rezultate. Pentru a te simți în siguranță ai nevoie de foarte multă atenție și afecțiune. Partenerul tău de viață este pilonul principal în cadrul acestui proces.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 ianuarie 2022

Este inutil să insiști asupra unor lucruri care nu vor lua niciodată forma emoțională pe care ți-o dorești. Chiar dacă este vorba de carieră sau de viața personală, totul ți se prezintă într-o formă complicată pentru ca aportul tău în armonizarea lucrurilor să fie unul considerabil.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 ianuarie 2022

Liniștea și armonia de care ai parte în plan familiar te ajută să descoperi părți frumoase ale vieții de cuplu. Deși ești genul de persoană care alege să viseze cu ochii deschiși, consideri că aceasta este cea mai simplă modalitate de a te elibera din mrejele gândirii sau atitudinii negative.
Articole astro