Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 ianuarie 2021

Este indicat să fii mai superficială atunci când vine vorba de cei din jur. Ai nevoie de energie pentru propriile obiective și pentru cei cu adevărat importanți din viața ta. Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 ianuarie 2021

Energia venită din partea lui Saturn te va determina să îți menții standardele foarte ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromisUnii au tendința să te critice destul de dur, dar asta nu înseamnă că tu trebuie să renunți la visurile pe care le ai.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 ianuarie 2021

Situația în care te afli îți cere să te exprimi mai mult. Înveți să accepti mai puțin influența partenerului și a persoanelor apropiate și să te lași ghidată de propriile nevoi. Reușești să te accepți din ce în ce mai bine cu toate defectele și calitățile pe care le ai.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 ianuarie 2021

Având în centrul energiilor planetele Saturn și Pluto, această perioadă este caracterizată de aventură și riscuri. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Deși unele posibile scenarii te fac să îți înfrânezi acțiunile, sunt situații în care faci doar ceea ce simți.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 ianuarie 2021

Impunerea de limite exigente te privează de multe lucruri simple, dar pline de intensitate pe care viața ți le poate oferi. Îți pui singură piedici atunci când vine vorba de carieră. Încrederea absolută pe care o oferi anumitor persoane din anturajul de la muncă te face să fii vulnerabilă în fața superiorilor.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 ianuarie 2021

Oportunismul face parte din caracterul fiecăruia, chiar dacă unii reușeșc să înșele destul de bine aparențele. Viața personală este greu de manageriat din punct de vedere emoțional deoarece nu poți să controlezi tot ceea ce se întâmplă cu cei la care ții.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 ianuarie 2021

Ceea ce trăiești în prezent te face să fii încrezătoare într-un viitor alături de cel iubit. Chiar dacă nimeni nu poate spune despre tine că ești o romantică incurabilă, astăzi nu eziți să îți exprimi sentimentele. Este posibil să fie vorba de o nevoie ascunsă de a primi mai multă afecțiune de la cei din jur.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 ianuarie 2021

Deși consideri că reușești să transmiți într-un mod fidel informațiile pe care le deții, îți este destul de greu să te faci înțeleasă. La birou îți este din ce în ce mai dificil să îți menții intactă imaginea deoarece zilnic au loc tot felul de conflicte.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 ianuarie 2021

Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, întotdeauna îți dai seama de importanța lor. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional de care va trebui să profiți indiferent de starea ta spirit de la momentul respectiv.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 ianuarie 2021

Comentariile negative la adresa ta continuă să apară, deși tu nu le înțelegi sursa. Este posibil să nu ai un comportament ireproșabil în toate contextele în care te afli, dar îți este greu să accepți modul în care te percep cei din jur. Încrederea în sine joacă un rol esențial în această situație.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 ianuarie 2021

Ziua aceasta îți va aduce bucurie, emoții constructive și o stare de spirit jovială. În plan personal alegi să nu mai iei lucrurile foarte în serios. Majoritatea oamenilor de care te atașezi, vin și pleacă fără nicio motivație. Te simți descumpănită în fața acestui incontestabil adevăr.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 ianuarie 2021

Ai mari probleme în ceea ce privește luarea deciziilor. Tu îți dorești din ce în ce mai intens să vezi în tine o altă persoană decât cea care ești de fapt. Îți este rușine de propriile gânduri și simți repulsie față de tot ceea ce poți ajunge să gândești uneori. Ai nevoie de reconstruirea încrederii în sine.
Articole astro