Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 ianuarie 2020

Atunci când te afli în impas, ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere, însă trebuie să te bazezi și pe intuiție. Jupiter se află în casa comunicării. Astăzi tot ceea ce ține de acest aspect se va transforma în adevărate probleme. Niciodată nu încerca să îți înfrânezi sentimentele!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 ianuarie 2020

Sunt multe situații care în-afară de provocări, aduc și multe frustrări în viața ta. Chiar dacă te ghidezi mereu după propriul sistem de valori, natura întâmplărilor de care ai parte continuă să te intrige. În viața personală atmosfera începe să fie din nou tensionată. Acum ai și mai multe motive să te retragi în propria lume.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 ianuarie 2020

Faptul că uneori nu te simți utilă pentru persoanele importante pentru tine are un efect negativ asupra încrederii în sine. Nevoia ta de afecțiune este evidentă în această perioadă. Nimic din ceea ce trăiești astăzi nu pare să fie conform planului tău. Totuși reușești să te adaptezi foarte bine oricărei situații imprevizibile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 ianuarie 2020

Vitalitatea și buna dispoziție îți înfrumusețeaza ziua încă din primele ore la dimineții. Datorită unei întâmplări total imprevizivibile, astăzi devii conștientă de un lucru evident, și anume că nu tot ceea ce îți dorești trebuie să pornească dintr-un loc anume predefinit.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 ianuarie 2020

Chiar dacă ideile pe care le ai nu sunt acceptate imediat de către cei din jur, dă-le șansa să fie validate. Sunt persoane în viața ta care poate merită o a doua șansă, indiferent de tot ceea ce s-a petrecut cândva între voi. Îți este frică totuși să le-o oferi. Ai nevoie de timp pentru a înțelege cu adevărat ceea ce simți.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 ianuarie 2020

Un Venus destul de ”tacticos” te va îndemna să faci lucruri care nu te caracterizează. Înainte de a spune ceea ce crezi, gândește-te la consecințele pe care le pot avea cuvintele tale! Te apropii cu ușurință de persoane pe care abia le cunoști deoarece ești o fire caldă și agreabilă din punct de vedere social.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 ianuarie 2020

Pentru a menține un echilibru între profesional și personal este nevoie de multe resurse. Atunci când te simți descurajată în raport cu anumite aspecte, este important să vorbești despre asta. Acordă încredere acelor persoane alături de care te simți confortabil și în raport cu care te simți acceptată, întru totul.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 ianuarie 2020

Știi cum să menții o atmosferă placută la locul de muncă și acest lucru te ajută să-ți crești productivitatea. Ai grijă la prietenii falși care te înconjoară! Această zi de luni pare să fie destul de intensă în plan emoțional. Ai parte de provocări la orice pas, dar ești mereu sigură pe propriile acțiuni.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 ianuarie 2020

Impunerea de limite exigente te privează de multe lucruri simple, dar pline de culoare pe care viața ți le poate oferi. Îți pui singură piedici atunci când vine vorba de carieră. Încrederea absolută pe care o oferi anumitor persoane din anturajul de la muncă te face să fii vulnerabilă în fața șefilor.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 ianuarie 2020

Pretențiile pe care le au cei din jur de la persoana ta par să devină tot mai exigente cu fiecare zi care trece. Din păcate, nu știi exact cum trebuie să acționezi în această situație. Îți este teamă să nu fii înțeleasă greșit. Cu toate astea, vei alege să pui propriul bine pe primul loc.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 ianuarie 2020

Deși astăzi vei încerca să nu fii conflictuală, este posibil ca anumiți factori să îngreuneze acest proces. Starea de spirit pe care o ai nu te ajută deloc să înfrânezi acțiunile necontrolate. În plan profesional nu ești dornică să investeşti prea multă energie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 ianuarie 2020

Astrele vor încerca să te domine într-o manieră pozitivă pe parcursul întregii zile, dar și așa lucrurile vor fi destul de dificil de armonizat. Intrigile care au loc între anumite persoane nu trebuie să te intereseze. Nu te mai încărca negativ cu astfel de contexte sociale!
Articole astro