Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 ianuarie 2019

Adevărul poate fi mult prea dureros uneori. Sunt situații în care preferi să acționezi cu toată prudența posibilă pentru a evita conflicte nebănuite. Indiferent de intențiile pe care le ai, cu siguranță vei interacționa și cu persoane care te vor scoate din zona de confort, într-un mod sau altul.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 ianuarie 2019

Firea sceptică care te-a caracterizat dintotdeauna te ține și astăzi în-afara evenimentelor care au loc în viața ta. Poziția de simplu spectator este mult mai ușor de integrat ca și experiență. Cu toate astea, este important pentru dezvoltarea personală să ai mai mult curaj să faci ceea ce simți.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 ianuarie 2019

Treci prin tot felul de experiențe trumatizante și îți dai seama că îți este foarte frică de imprevizibil. Niciodată nu ai fost mai terifiată de acest lucru. Te simți vulnerabilă și expusă. Ai nevoie să îți redresezi gândurile pentru a aduce în viața ta o urmă de optimism.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 ianuarie 2019

Părți diferite ale propriului ego duc bătălii crâncene și de aceea ai mai mereu o stare de spirit confuză. Ești nevoită să faci alegeri importante pentru viața ta, însă nu te simți în stare să faci asta. Astăzi este important să te odihnești. Într-un fel sau altul trebuie să îți recapeți vitalitatea.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 ianuarie 2019

Reacțiile tale în raport cu orice se întâmplă sunt peste măsură de exagerate. Și acest aspect poate fi luat drept un indiciu că ai nevoie de repaus psihic. Vacanța în care urmează să pleci alături de partener te va ajuta să îți refaci forțele, cu siguranță.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 ianuarie 2019

Oportunismul face parte din caracterul fiecăruia, chiar dacă unii oameni reușeșc să înșele destul de bine aparențele. Viața ta personală este greu de manageriat din punct de vedere emoțional deoarece nu poți să controlezi tot ceea ce se întâmplă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 ianuarie 2019

Energia haotică pe care ți-o transmit astăzi planetele te face să treci prin stări de agitație profundă și de neliniște. Este posibil să fie vorba doar de o perioadă agitată din viața ta, iar lucrurile să rămână totuși pe făgașul normal. Ai încredere în tine!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 ianuarie 2019

Din nou ai probleme cu barierele sociale sau emoționale. Te lași absorbită în totalitate de ceea ce îți dictează inima și neutralizezi toată dezamăgirea trăită la un anumit moment. Este de preferat să acționezi astfel, atât timp cât ești conștientă de riscurile pe care ți le asumi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 ianuarie 2019

Sentimentele pe care le ai te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri amoroase. Echilibrul și armonia își fac simțite prezența în viața ta profesională și tot ceea ce faci astăzi are efecte benefice asupra carierei tale. Saturn creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 ianuarie 2019

Chiar dacă inconștientul te pune întotdeauna față în față cu mecanisme de apărare pe care nu reușești să le înțelegi, accepți să te lași ”apărată”. În ceea ce privește anumite persoane, nu reușești să mai faci niciun pas pentru armonia dintre tine și ele.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 ianuarie 2019

Este inutil să insiști asupra unor lucruri care nu vor lua niciodată forma emoțională pe care ți-o dorești. Alegi să faci unele compromisuri destul de importante pentru relația personală pe care o ai deoarece îți lipsește armonia de altădată.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 ianuarie 2019

Pentru a rămâne motivată să faci lucrurile așa cum trebuie ai nevoie de planuri foarte bine puse la punct. Chiar dacă este vorba de carieră sau de viața personală, totul ți se prezintă într-o formă complicată pentru ca aportul tău în armonizarea lucrurilor să fie unul considerabil.
Articole astro