Horoscopul zilei de 20 februarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 februarie 2022

Energia difuză pe care ți-o transmit astăzi planetele te face să treci prin stări de agitație profundă și de confuzie. Conflictele de interes care apar între tine și partenerii de afaceri induc o atmosferă de lucru stresantă. Este nevoie de compromisuri în acest sens.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 februarie 2022

Din cauza evenimentelor care au avut loc în ultima perioadă, te simți copleștită de starea de stres care îți inundă corpul. Este posibil să fie vorba de un răspuns anxios având în vedere că nu reușești să faci tot ceea ce îți propui, iar tu ești o fire perfecționistă și minuțioasă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 februarie 2022

Pe parcursul acestei zile ”te calibrezi” la nivel emoțional într-o manieră în care nu ai mai făcut-o până acum. Anxietatea trăită în ultima perioadă te ajută acum să vezi lucrurile cu mai multă claritate. Acum ai în minte obiective bine definite și totul din jur ți se pare mult mai accesibil.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 februarie 2022

Nu ai să știi niciodată ce te caracterizează cel mai bine, siguranța afectivă sau independența totală, indiferent de ce sector al vieții este vorba. Atunci când vine vorba de planul profesional, rutina te ajută să te simți confortabil din mai multe puncte de vedere.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 februarie 2022

Viața personală este greu de manageriat din punct de vedere emoțional deoarece nu poți să controlezi tot ceea ce se întâmplă cu cei la care ții. Proiectele la care lucrezi în prezent te țin peste program la birou. Trebuie să înveți să îți organizezi mai bine activitatea.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 februarie 2022

Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, îți este dificil să le accesezi acum. Ai nevoie de timp pentru tine și pentru propriile nevoi. Familia devine din nou prioritară în această perioadă. Alături de cei dragi reușești mereu să privești cu seninătate la sensul propriei vieți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 februarie 2022

Vibrația acestei zile este una pozitivă. Armonia pe care o trăiești alături de prieteni și de familie te ajută să te echilibrezi din punct de vedere emoțional. Acțiunile tale sunt foarte precise. Te interesezi în orice moment că ținta ta nu este uitată sau nu își pierde din importanță pentru tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 februarie 2022

Este important să nu mai fii atât de suspicioasă în raport cu anumite lucruri. Respectă dreptul fiecăruia de a alege pentru sine ceea ce este mai bine. Împlinirea pe care o resimți în cadrul relației personale este tot ceea ce aveai nevoie pentru a te simți fericită.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 februarie 2022

Chiar dacă apropierea pe care o simți în raport cu o anumită persoană îți confirmă anumite lucruri, nu vrei să te lași înșelată de acest sentiment care poate fi trecător. Ești conștientă că astăzi nu ai prea multă energie și determinare. Vei lăsa ca lucrurile să decurgă de la sine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 februarie 2022

Tot ceea ce se întâmplă într-o relație din viata ta, te răscolește într-un mod complet nou pentru tine. Este posibil să fie vorba doar de o perioadă agitată din viața ta, iar lucrurile să rămână totuși pe făgașul normal. Ai răbdare cu tine și cu cei din jur!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 februarie 2022

Deși nu se anunță nimic palpitant în viața personală, evenimentele care au loc între anumiți prieteni te prind și pe tine în capcana vârtejului. Fără să îți dai seama de acest aspect, îți pui singură piedici atunci când vine vorba de carieră.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 februarie 2022

Încearcă să ”citești” într-un mod mai fidel intențiile celor din jur. Dacă în familie apar tensiuni, de orice natură, evită atitudinea defensivă. Comentariile pe care le faci în raport cu mai mult aspecte organizatorice îi irită pe cei din jur. Sunt mulți cei care nu au încredere în abilitățile tale.
Articole astro