Horoscopul zilei de 20 februarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 februarie 2021

Deși astăzi vei încerca să nu fii conflictuală, este posibil ca anumiți factori să îngreuneze acest proces. Starea de spirit pe care o ai nu te ajută deloc să înfrânezi acțiunile necontrolate. În plan profesional nu investeşti prea multă energie. Ai nevoie de resurse pentru tot ceea ce trăiești în viața personală.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 februarie 2021

Nu te simți deloc confortabil cu situațiile emoționale intense și asta va cauza conflicte între tine și ceilalți. Mai ales în această zi, alegi să rămâi rezervată și să nu îți expui pe tavă starea afectivă în care te afli. Sfaturile sau compasiunea celor din jur ți se par întotdeauna false.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 februarie 2021

Deși minuțiozitatea ta dă roade de cele mai multe ori, sunt situații în care viteza este esențială pentru a avea succes. Trebuie să înveți să acționezi în ambele sensuri și să te ”mulezi” pe context. Chiar dacă nimeni nu poate spune despre tine că ești o romantică incurabilă, de cele mai multe  îți exprimi sentimentele o sinceritate nonșalantă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 februarie 2021

Cunoașterea de sine a devenit un scop evident pentru tine. Odată luată această decizie, nu îi vei lăsa pe cei din jur să fie prea intrusivi în ceea ce te privește. Astăzi vei fi pusă la zid de o persoană pertinentă și cu multe pretenții.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 februarie 2021

Un anumit schimb de replici te va face astăzi să îți reconsideri poziția în raport cu o persoană importantă pentru tine. Deși nu îți dorești deloc asta, este posibil să ai o reacție ușor exagerată. Acest comportament denotă faptul că relația pe care o ai cu persoana în cauză nu este una autentică.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 februarie 2021

Prezența preponderentă a lui Mercur aduce haosul în viața ta. Mai ales astăzi, resimți aceasta stare de sine la o intensitate destul de mare. Nu ai crezut niciodată în ideea de schimbare absolută, acum însă iei în considerare o astfel de posibilitate. Pentru propriul echilibru, ai nevoie de un nou început.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 februarie 2021

Intenția ta sinceră de a avea grijă de cei apropiați si de cei pe care îi iubești este foarte evidentă. Cu toate astea, sunt momente în care ajungi să te neglijezi. Propriile nevoi sunt diminuate ca și importanță, tocmai pentru a se potrivi cât mai bine acțiunilor altruiste pe care le întreprinzi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 februarie 2021

A fi lider trebuie să fie destul de provocator. Cu toate astea, îți iei în serios acest rol pe care l-ai primit în cadrul echipei din care faci parte la birou. Evenimentele din această zi au o mare încărcătură emoțională pentru tine. Acest lucru se întâmplă și pentru că tu îți expui vulnerabilitatea.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 februarie 2021

Ai nevoie imperioasă de aer curat și de relaxare. Treci printr-o perioadă dificilă și detașarea măcar pentru două zile de tot ceea ce te înconjoară, poate face diferența. Profită de acest sfârșit de săptămână! Atunci când nesiguranța te răvășește, ai nevoie de noi ancore emoționale.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 februarie 2021

Lucrurile simple de care ai parte astăzi, precum un gest drăguț din partea unei persoane necunoscute sau zâmbetul unui copil îți umplu sufletul de încredere și căldură. Atmosfera din familie pare să fie mult mai degajată. Intențiile răutăcioase ale unora dintre membrii ei și-au pierdut din intensitate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 februarie 2021

Zilele acestea aduc neliniște în viața personală. Deși îți dorești armonie și echilibru, astrele par că te instigă la alegeri greșite și care creează haos. Indiferent de poziția pe care o ocupi în echipă, știi întotdeauna ce trebuie să faci pentru a avea succes.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 februarie 2021

Mai mult ca niciodată, acum ai nevoie de independență. Constrângerile, de orice fel, au ajuns să îți îngrădească modul în care te manifești. Nu te simți deloc confortabil cu aceasta stare de sine. Firea ta sensibilă are de suferit astăzi din cauza unui conflict care are loc la birou.
Articole astro