Horoscopul zilei de 20 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 20 februarie 2020

Exprimarea sinceră a sentimentelor te poate ajuta să rezolvi uşor orice neînţelegere care poate apărea între tine și partener. Cu toate astea, alegi să nu o faci. Îți este teamă de ideea acestui compromis emoțional. Din păcate, un astfel de comportament poate aduce dezechilibre profunde în relația pe care o ai.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 20 februarie 2020

Recunoșterea propriilor sentimente te ajută să găsești echilibrul în raport cu propria lume interioară. Un Saturn agitat va ”plana” deasupra ta. Deși nu reușești să te adaptezi așa cum ți-ai dori schimbărilor care au loc la birou, faci tot ceea ce ține de tine pentru ca acest proces să fie unul armonios.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 20 februarie 2020

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. Zbuciumul emoțional de care ai avut parte în ultima perioadă începe să se atenueze. Ziua începe cu invitația la o cină romantică. Afecțiunea dintre tine și partener te ajută să simți împlinire în ceea ce privește viața personală.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 20 februarie 2020

Ești discretă și această calitate te recomandă mai ales în acele situații când o astfel de atitudine este imperios necesară. De fiecare dată când ai senzația că cei din jur nu îți oferă poate ceea ce ai tu nevoie, trebuie să te întrebi dacă tu le oferi posibilitatea de a te ”accesa”.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 20 februarie 2020

Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de zona de interes în care activezi, ai nevoie să faci pași calculați pentru a obține obiectivele creionate. Anumite alegeri pe care le vei face îți vor da curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 20 februarie 2020

Răbdarea va fi ceva ce îți va lipsi cu desăvârșire pe parcursul acestei zile. Micile conflicte interioare pe care le trăiești te vor face să fii irascibilă, uneori chiar implacabilă cu cei din jur. Responsabilitatea pe care o proiectai asupra altor persoane începe să nu mai existe în modelul tău comportamental.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 20 februarie 2020

Obiectivele profesionale primesc astăzi un ”imbold” și vei reuși să finalizezi multe din lucrurile propuse. Deși nu se anunță nimic palpitant în viața personală, evenimentele care au loc între anumiți prieteni te prind și pe tine în capcana vârtejului. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 20 februarie 2020

Atunci când vei deveni foarte sigură pe tine, schimbările pe care ți le dorești în viața profesională nu vor întârzia să apară. În ceea ce privește partea personală, ai face bine să pleci într-o mică drumeție la munte pentru a scăpa de aglomerația din oraș.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 20 februarie 2020

Treci prin tot felul de experiențe trumatizante și îți dai seama că îți este foarte frică de imprevizibil. Niciodată nu ai fost mai terifiată de acest lucru. Te simți vulnerabilă și expusă. Ai nevoie să îți redresezi gândurile pentru a aduce în viața ta o urmă de optimism.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 20 februarie 2020

Adevărul poate fi mult prea dureros uneori. Sunt situații în care preferi să acționezi cu toată prudența posibilă pentru a evita conflicte nebănuite. Indiferent de intențiile pe care le ai, cu siguranță vei interacționa și cu persoane care te vor scoate din zona de confort, într-un mod sau altul.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 20 februarie 2020

Firea sceptică care te-a caracterizat dintotdeauna te ține și astăzi în-afara evenimentelor care au loc în viața ta. Poziția de simplu spectator este mult mai ușor de integrat ca experiență. Este important pentru dezvoltarea personală să ai mai mult curaj să faci ceea ce simți.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 20 februarie 2020

Ai nevoie imperioasă de aer curat și de relaxare. Treci printr-o perioadă dificilă și detașarea măcar pentru două zile de tot ceea ce te înconjoară, poate face diferența. Atunci când nesiguranța te răvășește, cu siguranță ai nevoie de noi ancore emoționale.
Articole astro